Jay-Z til studentbyen!

9. september 2009 22:04 av Vibeke Fürst Holtmann 

I dette øyeblikk er det 21 dager, tre timer, 22 minutter og 44 sekunder til et av Norges største kulturarrangementer braker løs i Trondheim.

UKA er en festival som blir drevet av over 1500 frivillige studenter. UKA blir arrangert annehvert år. I fjor kunne publikum blant annet underholdes av Muse, Pussycat Dolls og Travis som de største navnene. I år kommer selveste Jay-Z for å holde konsert i studentbyen. På tapetet står også gjenforeningskonsert med gruppen Gåte. Franz Ferdinand skal også pryde scenen i Dødens Dal.

Jay-Z, virkelig?
UKE-styret er stolt av å presentere årets program, som kan tilby noe for enhver smak. Gruppen som kalles SaSp (Sang og Spell) har hovedansvaret for å booke og planlegge konsertene under festivalen. De har opprettet “Bookernes blogg”, hvor de hevder de fremover vil dele sin musikkinteresse, spre kunnskap og gleden de føler ved å finne ny musikk, se gode konserter.

På Twitter omtales det at Jay-Z kommer til UKA som “dagens sjokknyhet” blant begeistrede festivaltilhengere. Det har gått en rykteflom i Trondheim noen dager. Noen trodde ikke det var sant, men nå er det altså bekreftet.

Mangfolding tilbud
Chriastian Brosstad trekker i sin blogg frem de andre tilbudene UKA har i sitt program. Blant annet skal Freddy Kjensmo presentere sitt foredrag “Tid for tomgang – et ANTI-motivasjonsforedrag” hvor tilhørerene skal lære seg å få kontakt med sin indre latskap. Ellers tilbys foredrag hvor du kan lære å tenke positivt, hvordan bli en ener og hvordan du kan bli en merkevare på nett.

UKA har et spektaklært mangfold av tilbud. Publikum kan oppleve alt fra barneteater, vintersportsmesse, krimkveld med Tore Sandberg, korkonserter, rockekonserter og selvfølgelig kjernen til UKA: UKE-revyen.

Billettene til arrangenetet blir lagt ut for salg i dag, 09.09.09.

www.uka.no

Stengt for kommentarer.