Ny singel fra Cornelia

15. september 2012 15:33 av Karina Stene 

Cornelia Lauritzen (16) er nå ute med sin andre singel, ”This is me”.

Cornelia går for tiden på skole i Örebro i Sverige, der hun studerer musikk. Om to år er hun ferdig ved Rytmus musikkskole, og har store ambisjoner for fremtiden.

- Dette har vært min drøm helt siden jeg var ti år. Å synge og høre på musikk er alt jeg gjør. Dette er det jeg vil jobbe med resten av livet mitt. Jeg kommer til å følge drømmen min hele veien. Leve den ut og bare nyte den. Det er ingenting annet jeg vil bruke livet mitt på, sier hun.

Cornelia og Tommy hos Radio Norge. Foto: Privat/Tommy Fredvang

Negative kommentarer

hjemmesiden hennes forteller hun at hun på et tidspunkt sluttet å blogge på grunn av negative kommentar.

- ”Jeg kommer til å skrive på bloggen nesten hver dag nå og kommer til å skrive akkurat det som faller inn i hodet mitt, og kommer til å holde meg til det selv om noen ikke liker det”, skriver hun.

Med ny singel ute og en blogg på rett kjøl, ser hun lyst på fremtiden. På spørsmål om hvor hun ser seg selv om noen år, faller valget langt utenfor Skandinavia.

- Folk har tatt imot musikken min veldig bra. Alle liker jo ikke alt og det er jo opp til hver og en, men jeg har hørt mye positivt og fått mange positive kommentarer. Det virker som at folk vil følge meg videre. Om fem år ser jeg meg selv i USA hvor jeg jobber med musikken, drar på turneer og lever drømmen helt fullt ut!

Valgte å vente

Da Cornelia var 14 år, bestemte hun seg for å lage en CD til familien og fikk gjennom en venninne kontakt med Tommy Fredvang. I et tidligere intervju med Radio Norge, forteller Tommy at de ville vente til den talentfulle ungjenta ble litt eldre.

- Vi ble blåst av banen. Men hun var jo bare 14 år, så vi tenkte at vi kunne holde kontakten og se hvordan det går. Nå har jeg hatt et friår, og hun har vokst seg til litt. Så jeg skrev en låt som jeg tenkte passet til henne. Hun har en fantastisk stemme, uttalte han.

Stor støtte

Låten er skrevet av Tommy Fredvang og Marit Lorentzen, som begge er tidligere x-faktor-deltakere, samt låtskriver og produsent Simen Fjeld. Cornelia kan fortelle om et hyggelig samarbeid og håper på en fortsettelse.

- De har vært en stor støtte for meg. De virkelig tror på meg og støtter meg. De er så godhjerta mennesker og jeg er så glad for at jeg fikk starte hos dem. Så jeg håper jo på at jeg får jobbe med dem en god stund til. Det er godt å føle at de du jobber med tror på deg og virkelig satser alt, avslutter hun.

Stengt for kommentarer.