Norske artister står sammen på Rockefeller

7. februar 2012 18:21 av Amalie Gulbrandsen 

Torsdag 9. februar går flere norske artister opp på scenen for å støtte en god venn og kollega, som har behov for litt ekstra hjelp. Sammen har de laget familiekonserten ”Musikkplaster”.

– Jeg tror det blir en kjempeålreit kveld! Når mange artister står sammen for en god sak, bruker det å bli en fantastisk stemning, sier Øystein Dolmen, best kjent som Knutsen i duoen Knutsen & Ludvigsen.

Arrangementet er laget av Håvard Hernes, som i løpet av det siste året har hjulpet datteren sin med en sjelden og alvorlig krefttype. Dolmen skal synge sine kjente sanger for å samle inn penger til Kreftforeningen, som øremerkes selvstendig næringsdrivende som rammes av kreft, enten det gjelder dem selv som pasienter eller som pårørende.

Hernes har i en årrekke jobbet tett med deLillos i studio og som en viktig scene- og turnemedarbeider. På grunn av konstant oppfølging og behandling av datterens sykdom har inntektene uteblitt totalt.

– Det er via Lars Lillo Stenberg at jeg ble spurt om å være med på konserten og det er jeg veldig glad for. Det er artig å være med å bidra, sier Dolmen videre.

Håper på et bra oppmøte
– Det er klart at man stiller opp når noen trenger hjelp. Jeg synes at det er det minste jeg kan gjøre hvis dette kan bidra til å hjelpe henne og andre som blir rammet av kreft, sier Marianne Furevold fra Barne-tv, som skal være vertinne sammen med barnefiguren Fantorangen.

Furevold forteller videre at hun ikke vet hvor mange billetter som er bestilt enda, men at hun håper på et bra oppmøte.

– Jeg håper at det blir en hyggelig og morsom kveld. Livet handler om å ha det bra. Det må vi for å overleve.

Stengt for kommentarer.