Gavin DeGraw får Oslo til å hyle

3. februar 2012 18:29 av Line Stensland Haglund 

Vaktene klarte ikke å holde publikum under kontroll da Gavin DeGraw entret Sentrum Scene torsdag kveld.

– Anybody in here who are in love tonight?, sier Gavin DeGraw smilende til sitt publikum.

Den fullsatte salen jubler, glade for å høre enda en av DeGraws kjente kjærlighetssanger. De av publikum som hadde valgt sitteplasser på galleriet, kunne like gjerne ha vært foruten stolene. I sikkerhetsvaktenes fortvilelse. Etter å ha bedt publikum om å sitte i ro flere ganger, må de til slutt gi opp og la kveldens tilskuere få hoppe opp og ned som de selv ønsker.

I forbindelse med albumet «Sweeter» som kom ut i fjor høst, er DeGraw nå ute på turne i Europa. Onsdag var han i Sverige, og fredag drar han videre til Danmark.

– Welcome to the Warm beaches of Oslo. The gentle breeze just kisses the face all day long, skrev en ironisk DeGraw på sin Twitterprofil torsdag før konserten.

Populær blant jentene
Det er sjette gang popartisten fra New York holder konsert i Norge. Med sin klare stemme, guttete væremåte og rocka kjærlighetstekster har han klart å forbli populær hos et stort publikum, helt siden gjennombruddet med platen «Chariot» i 2003.

– Nå er jeg sliten, lykkelig og antagelig døv, sier Trine Beate Brobakken etter konserten.

Hun, som mange andre jenter, oppdaget Gavin Degraw for første gang på grunn av sangen «I don´t want to be», soundtracket til tv-serien «One three hill». Til konserten hadde hun ikke gjort seg opp mange forventninger, men i ettertid innrømmer hun at det var «helt sinnsykt»

– Høydepunktet var da Gavin satt alene på scenen foran pianoet og sang «More than anyone». Det var allsang i salen, og jeg fikk nesten tårer i øynene, sier Brobakken.


(FOTO: Line Stensland Haglund)

Comments

En kommentar to “Gavin DeGraw får Oslo til å hyle”

Kommentarlinker

Se hva andre skriver om denne artikkelen...
  1. [...] Kjempebra konsert med Gavin DeGraw i går kveld   Jeg er veldig glad for at jeg fikk billetter av Trine i bursdagsgave, supert – Takk! Vil du lese om konserten kan du sjekke ut min nyeste artikkel på norgesnytt.eu [...]