Satser på samhold med ny revy

1. februar 2012 14:36 av Kristine Sletten 

Nydalen videregående skole ble åpnet høsten 2011 som en erstatning for Grefsen og Sandaker vgs. Nå setter skolen opp sin første revy, og håper den blir godt mottatt i kampen om Oslos beste skolerevy.

-       Det vi først og fremst håper å oppnå med Nydalens første revy, er å skape et bedre samhold på skolen. Nydalen er som mange vet, satt sammen av Grefsen vgs og Sandaker vgs. Revyen er derfor et utmerket prosjekt som bidrar til at alle elevene fra disse to skolene, kan bli en samlet del av Nydalen vgs, forteller revysjef Sindre Kjensli (18)

Kjensli legger til at de ønsker å plassere Nydalenrevyen på kartet over Oslorevyene. De har kjempet hardt for å vise Oslo at også de er med i kampen om å skape det beste showet.

-       Forhåpentligvis blir vi tatt godt i mot av publikum, for det er jo først og fremst venner og familie som skal se revyen. Det er også store muligheter for at vi vinner litt på interessen til publikum, ettersom vi er en helt fersk revy som entrer scenen for første gang 29. februar.

Elevene bak revyen har ingen erfaring fra tidligere, ettersom det ikke ble valgt ut sjefer etter fjorårets revy på Grefsen og Sandaker. Derfor blir det både spennende og skremmende å sette opp noe helt på egenhånd.

-       Vi må nesten bare føle oss frem, skape vårt eget og håpe på det beste, forteller Kjensli.

Gode forutsetninger

Tom Arne Skretteberg (35) er lektor ved Nydalen videregående, og var tidligere engelsk- og historielærer ved Grefsen vgs. Han er spent på om den nye revyen vil kunne nå opp mot Grefsens lange revytradisjon.

-       Jeg tror nok ikke forandringene vil bli for store, men det som er det store spørsmålet, er om dette kan bli en like stor tradisjon som det var på Grefsen. Nydalen har tross alt per dags dato ingen revytradisjon.

-       Det er alltid vanskelig å si noe om mottakelsen før premieren, men hvis jeg skal bedømme ut i fra elevenes innsats, har dette veldig gode forutsetninger for å bli en suksess, avslutter Skretteberg.

Stengt for kommentarer.