Ute med ny låt

22. november 2011 9:09 av Camilla Lingaas 

Bergenseren Kingsley Anowi, som opprinnelig kommer fra Nigeria, stakk av med seieren i den nasjonale konkurransen Rapvalg 2011 i Oslo.

"Live for today" cover

Låten som vant Rapvalget heter «Keep on Moving», hvor han samarbeidet med artistene Black O og Marcelo Riffo. Nå er han ute med tredje singel i år sammen med Tunesberg Records.

Samarbeider med Stig Van Eijk
Han baserer sine sanger på at virkeligheten i andre deler av verden ikke er lik den vi opplever her i Norge. Dette kan man også merke i tekstene hans.

- Man må ikke leve et vondt liv, for å skrive om andre som opplever det, sier Kingsley.

Den nye singelen heter «Live for today» og her samarbeider han med artisten Stig Van Eijk, kjent som vinner av Melodi Grand Prix og grunnleggeren for reggaebandet «The Soul Express Orchestra».

- Jeg og Stig gikk på samme barne- og ungdomsskole, og har hatt mye med hverandre å gjøre opp igjennom årene. Vi har vært i samme vennegjeng, som både drev med musikk og sport. Vi har laget mye musikk sammen de siste årene som har gitt gode resultater, forteller Anowi.

Lev dagen for i dag
Låten «Live for today» har en betydning både i forhold til kjærligheten og dens potensiale. Budskapet er at man må leve dagen for i dag og ikke bekymre seg for morgendagen, for man vet ikke hva den bringer.

- Sangen for meg betyr glede og den handler om å nyte livet maksimalt fordi en ikke vet hva morgendagen bringer. Det er mange betydningsfulle elementer som vi skal prøve å formidle gjennom en musikkvideo som skal være ute til sommeren 2012, avslutter Kingsley.

Singelen ble sluppet på iTunes 07.11.2011 og topper nå iTunes reggae-hitliste (foran Bob Marley). Tidligere singler på iTunes er; “Somebody”, “Keep on moving”, “Come” og  ”Let´s make a change”.

Crewet
Produsert og arrangert av Henrik Berhane
Innspilling hos TomTom Studio
Vokalist Kingsley Anowi og Stig Van Eijk
Tekst av Kingsley Anowi og Stig Van Eijk
Trompet av Kingsley Anowi
Mastret av Henrik Berhane
Mikset av TomTom og Henrik Berhane

Stengt for kommentarer.