Vintermote er vanskelig i Norge

24. februar 2011 9:52 av Marita-Lynn McNeil 

Det er vanskelig å være både moteriktig og holde seg varm og tørr i vinternorge.

Hvorfor er vintermoten vanskelig i Norge?
– Det er så utrolig vått og kaldt, og skal man være moteriktig får man jo regne med å bli både forkjølet og dette på rumpa rett som det er. Jeg liker helt klart sommermote best om jeg må velge mellom de to.

H&M har nylig lansert ny vårkolleksjon. Designsjef i H&M, Ann-Sofie Johansson, forklarte i forrige uke at hvite nyanser er sesongens viktigste motetrend.

Lys i mørket
Heldigvis for Linnea finnes det håp i disse kalde vinterdagene. H&M kommer ut med ny vårkolleksjon i april og har allerede begynt å gi folk håp om en lysere tid. Hun forteller at hun fikk vite om H&M conscious collection via bloggen til svenske Victoria Tornegren sin.
– Når jeg så bildene hun hadde lagt ut tenkte jeg med en gang; “Åh, for noen herlige sommerplagg, de har jeg lyst til å ha på meg til sommeren!”.

Feminint og jentete
Linnea, som selv blogger om blant annet mote, forteller at hun likte mange av plaggene i kolleksjonen.  Hun la spesielt godt merke til de søte shortsene i kolleksjonen og likte godt at plaggene hadde duse og fine farger, og var veldig feminine og søte i romantisk stil.
– Jeg tror alle som er interessert i mote, og alle som er interessert i feminine og romantiske plagg kommer til å kjøpe kolleksjonen, og jeg tror absolutt at den kommer til å bli utsolgt fort. Det er jo slike klær vi jente-jenter vil bruke om sommeren.

Sommerfølelse
Det er tydelig at denne kolleksjonen inspirerer  noen jenter og får dem til å se frem mot varmere dager. Linnea sier at hun helt klart assosierer denne kolleksjonen med sommer.
– Jeg så med en gang for meg disse plaggene med lyse smykker, solbriller og åpne sko.

Hun forteller videre at hun absolutt blir i mye bedre humør av sommermoten og at det er lett å style et sommerantrekk.
– Det er så mange friske og duse farger om hverandre og et par sandaler ser alltid bra ut. Jeg gleder meg helt enormt til sommeren, smiler hun.

Stengt for kommentarer.