Speed Up Life

26. januar 2010 15:55 av Rebecca Aanonsen 

Du trenger ikke sitte hjemme og se på at andre møter suksess, når du selv kan lære deg hvordan man oppnår det.

Morten Haugum Hake (22) på seminar.

Morten Haugum Hake (22) på seminar.

– Jeg er alltid på utkikk etter nye muligheter til å spre viten om hvordan man kan bedre sin egen livskvalitet, sier Morten Hake (22)

Hvis du vil gjøre noe nytt og spennende, og samtidig oppnå suksess i livet kan du melde deg på kurs for å lære mer om sosial dynamikk, sjekking, selvutvikling og hvordan du oppnår suksess.
Morten Hake jobber for firmaet SpeedUpLife, der han holder seminarer og coacher folk som ønsker å oppnå noe mer i livet.

– Selv har jeg blitt lært opp av min mentor Neil Natura de siste to årene. Samtidig har jeg tatt to intensive kurs til sammen i ti måneder. Ellers jobber jeg konstant med å studerer suksess ti timer om dagen, forteller han.

Hake har en blogg som lesere kan følge med på han og hans utvikling innen for SpeedUpLife.

– Formålet med bloggen min er å spre så mye verdi som mulig. Det skal være et sted hvor både kvinner og menn kan lære mer om sosial dynamikk, sjekking selvutvikling og hvordan man oppnår suksess i livet. Samtidig oppdaterer jeg leserne mine med hva jeg driver med og min egen utvikling, sier han.

En dag for tre år siden satt han i Lillehammer og bestemte seg for å gjøre noe med livet sitt. Det var på tide og ta ansvar, på tide og gå fir det han ville ha.

– Jeg søkte meg frem på nettet og fant diverse forumer om hvordan man sjekker damer. Jeg var lei av å ikke føle meg komfortabel rundt attraktive jenter, og bestemte meg for at jeg skulle bli så flink at jeg virkelig hadde valget, istedenfor å klamre meg fast til de jentene som ville ha meg, men som jeg kanskje ikke passet så godt med, sier Hake.

Visjonen

– Jeg har det fantastisk gøy med både jobben og livet mitt, og det vil jeg dele. Det er ingenting i verden jeg brenner mer for enn min visjon om å bli verdens beste og mest kjente lifecoach. På denne måten kan jeg faktisk være med å gjøre en forandring. Jeg tror det var Will Smith som sa ”If you’re not making someone elses life better, then you are wasting youre time”, og det er jeg fullstendig enig i! sier Hake.

Hake coacher hvem som helst, menn eller kvinner som er interessert  og anbefaler at folk melder seg på.

– Etter at jeg drev aktivt med sjekking, og ble coachet av de beste i verden når det kommer til å sjekke damer, ble jeg mer interessert i selve selvutviklingsbiten av det hele. I dag coacher jeg ikke bare menn, men hvem som helst som ønsker å nå sine mål. Selv foretrekker jeg å coache folk mellom to til åtte uker. På den måten forsikrer jeg meg om at de oppnår forbedring, men jeg har også klienter som ønsker små sessions på en til fire timer.

I begynnelsen av Morten Hakes ”sjekke-karriere” brukte han mye av prinsippene som står i boken The Game. Etter hvert fant han ut at å være en attraktiv mann handler lite om å bruke triks og tips til å få en jente i seng.

– Boken er veldig underholdende, men gir dessverre mange gutter og jenter et fortrengt bilde av parringsleken og hva som gjør en mann tiltrekkende. Samtidig vil jeg applaudere alle som faktisk stepper opp og gjør noe for å forbedre sin situasjon, istedenfor å bare snakke om det. Det er noe som forfatteren Neil Strauss definitivt er et godt eksempel på, avslutter Hake.

Erik Tømmerås (20) er en av de som skal på SpeedUpLife utdanning.

– Jeg skal på denne utdanningen fordi jeg ønsker å utvikle meg mest mulig og bli en life/suksesscoach. Det er en utdanning i København, hvor jeg skal bo sammen med en rekke coacher 24/7, som skal få mest mulig juice ut av meg, forteller Tømmerås.

Utdanningen Tømmerås skal gå varer i seks måneder og han skal lære en del om hvordan man selger seg selv ved å være mer overbevisende og virke mer troverdig.

– Jeg vet at jeg blir coachet av noen utrolig flinke coacher og de kommer til å gjøre alt de kan for at jeg skal gjøre det best mulig. De jobber med noe de tror på og målet deres er at jeg skal kunne bli coach hos dem.

Han gleder seg mye til utdanningen og til å bli en helt ny person, med store forventninger.

– Jeg gleder meg veldig mye og jeg vet at jeg kommer til å bli en helt ny person med masse energi,  karisma, gode sosiale antenner, en flink leder og kanskje coach etter hvert. Jeg har med andre ord store forventninger til denne utdanningen, sier han.

Følg med på Morten Hake sitt eventyr her.

Stengt for kommentarer.