- Gamle slagere dør aldri

25. januar 2010 22:57 av Lise Rafaelsen 

Høy partyfaktor, god stemning og gjenkjennelige låter er det du får  på konsert med coverlåtbandet Hitparade.

Hitparade

- Skikkelig kult at de spiller gamle låter slik at jeg kan synge med! sier Tommy Granli (23) og forteller at han er imponert over stemmen til vokalisten i bandet.

Hitparade har spesialisert seg på popmusikk fra 1990- og 2000-tallet og har eksistert i ett år. De opptrer på ulike begivenheter for bedrifter, sosiale tilstelninger og annenhver måned på Smuget i Oslo. Vokalist, Isabell Øversveen, er meget fornøyd med erfaringen et sånt band gir henne.

- Jeg kommer ut med egen plate der jeg skriver mine egne låter og ikke så lenge. Det gleder jeg meg veldig til, sier hun og mener at hun kan holde på med begge prosjektene samtidig. – Gamle slagere dør aldri og lager alltid god stemning.

Vi er på Smuget i Oslo en sen januarkveld og får en følelse av å være på fest i grendahuset på ungdomskolen der sanger fra Christina Aguilera, Roxette og Cascada blir spilt. Noen av låtene får deg til å tenke på gårsdagens aerobictime og lysten til å svinge med rockefoten er absolutt til stede.

- Dette er andre gangen jeg er på konsert med Hitparade, og trives veldig godt på grunn av den gode stemningen som skapes, forteller Charlotte Kristiansen (20) som er her sammen med sin bror og en venn. Dette er stedet du burde oppsøke dersom du vil oppleve musikk med fart i, avslutter Charlotte.

Stengt for kommentarer.