Raske Menn skal underholde igjen

30. oktober 2009 12:35 av Axel With Gogstad-Anfield 

 Torsdag 10. september er det klart for verdenspremiere på Raske Menn Show 2&3. Guttene skal begeistre Oslos borgere i hele høst.

- Dette blir sikkert knallbra! Jeg forventer mye humor, mye tull og mye sang og moro! sier Sandra Jeanette Johnsen. Hun er stor fan av Raske Menn, men syns det er dumt at de kun skal spille i Oslo.

- Det er kjempedumt at showet går kun i Oslo. De kunne i det minste besøkt de største byene i Norge. Jeg får ikke sett dem selv, fordi de kun skal opptre i Oslo. Og det syns jeg er veldig synd.
De raske mennene skal holde hele 41 forestillinger i perioden mellom premieren den 10. september og avslutningsforestillingen 5. desember. Lars Bleiklie Devik var sterkt involvert i musikkproduksjonen av forestillingen, før prøveforestillingene i sommer. Han forteller at det er mye hardt arbeid som ligger bak en slik oppsetting:
- Før sommeren jobbet guttene sammen cirka tre dager. Så var det prøveforestillinger i hele juli, og siden midten av september jobber de hver dag. Det er veldig vanskelig å få til en forestilling som skal være morsom absolutt hele tiden, sier Devik, som avslører at guttene er veldig greie å jobbe med.
- Det er veldig greie gutter. Vi gikk på skole sammen, så jeg har kjent dem hele veien. Musikkarbeidet var i utgangspunktet gjort. Det måtte bare produseres i studio, avslutter Devik.

Stengt for kommentarer.