Klare for Husbråk

15. september 2009 9:20 av Renate Østensen 

En og en halv måned etter sin live-debut, står Cue Decay igjen på scenen.

For rundt et år siden så bandet Cue Decay verdens lys. Ved oppstart var de bare to kompiser som fant ut at de likte å spille sammen – nå er de tre i tillegg til en kar som er med sånn av og til. 7. september hadde de sin live-debut, og nå gleder gutta seg til å spille på Husbråk. Husbråk er en av aktivitetene til Rockforum, og åpner for at ukjente Trondheimsband får opptre på en etablert scene. Med andre ord: en glimrende mulighet til å vise seg fram. I høst får møte 22 band, fordelt på elleve kvelder.

Cue Decay på scenen i august.

Cue Decay på scenen i august.

Det ultimate målet
Bassist, Simen T. Taraldsen, som ble fast i bandet i april, forteller at de ser veldig fram til å stå på scenen igjen.
- Vi har det veldig moro, og Husbråk er en veldig fin måte å få vist seg fram, sier Taraldsen. Bandet jobber hele tiden med eksisterende- og nytt materiale, og håper å få spilt inn noe rundt juletider – enten med eller uten platekontrakt.
- Det ultimate målet er absolutt å få gi ut en plate, forteller bassisten.

Hobbyband
Selv om de har som målsetting å få gitt ut noe, presiserer Taraldsen at bandet per dags dato er et hobbybasert band.
- Vi liker å spille sammen, og har det kjempegøy når vi spiller, sier han. Med yngstemann på 26 år, kan man trygt si at dette er voksne karer. Og disse karene har en felles inspirasjon; The Beatles.
- Vi kan vel si at vi spiller gitarbasert rock, noe ala 60- og 70-talls bluesrock og punk, forteller Taraldsen.
Dette er godt mulig et band vi får høre mer av i fremtiden, og om du ønsker å høre dem live: møt opp på 3B i Trondheim, kl 21.00 18. september.

Stengt for kommentarer.