Oppfølger til Sex og singellivfilmen

10. september 2009 9:50 av Helle Køber 

Endelig kommer filmen en stor del av den kvinnelige befolkningen over hele verden har håpt og ventet på. En oppfølger til Sex og singellivfilmen.

De begynner å bli gamle men er fortsatt i sin beste mentale alder Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) og Kristin Davis (Charlotte). Mote, menn, kvinnelig tenkning og Carrie Bradshaw pluss resten av jentene skal igjen pryde kinosaler og Tv-skjermer over hele verden. Lett å kjenne fryden over dette.

I ettermiddag (norsk tid) kunne folk som gikk i New Yorks gater, nærmere bestemt 58th St.bw 5th og rundt Madison. I tillegg til dette var det også mye filming og aktivitet rundt Paris Theater.

Det har også vært opptak i nærheten av Sarah Jessica Parkers hjem, i West Willage New York.

For deg som er interessert i mote og for deg som har fulgt Sex & the city-jentene i Tv-seriene kan det avsløres at Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) kommer til å ha på seg kjolen med avisklipp på fra 2002.

Stilen var ikke helt på topp i begynnelsen av serien, men det er nok mange som gleder seg til å se siste nytt fra New York i kommende film.

Det er diskusjon om hvor Carrie og Big skal ha bryllupsreisen sin. London har vært opp til diskusjon når det gjelder dette.

Gled dere uansett alle sammen!

Stengt for kommentarer.