Melankolsk duo på John Dee

11. september 2009 14:09 av Mette-Line Lundereng Gynnild 

Petter Carlsen har mottatt strålende kritikker på sitt debutalbum, You go bird, som ble sluppet i august. Ikveld spiller han på John Dee i Oslo.

– Han er en meget lovende singer-songwriter som garantert vil sjarmere publikum med sin flotte stemme og sin fengende, melankolske musikk, sier markedsansvarlig hos John Dee, Rune Løkken.

Tidligere i vår spilte Petter Carlsen på den samme scenen, og konserten ble da omtalt som strålende. Denne gangen har han med snart plateaktuelle Erlend Ropstad som support, og sammen ventes de å gi publikum en stemningsfull opplevelse.

http://www.myspace.com/pettercarlsen

– Erlend Ropstad beveger seg i mye av det samme musikalske landskapet som Petter Carlsen, og dette vil bli en super kveld for de som liker musikk som for eksempel Thomas Dybdahl og William Hut, sier Løkken.

Dette er første gang de to står sammen på en scene og Ropstad avslører at det kommer en god del nytt låtmateriale fra plata som er ferdig innspilt i disse dager. Den er spilt inn “live” i studio i Grieghallen med Davide Bertolini fra Kings of convenince som produsent og bassist, og Ole Ludvig Krüger på trommer.

– Musikken er pop / singer-songwriter, med enten akustisk gitar eller piano som hovedinstrument, og publikum kan forvente seg en del sanger fra den nye plata, sier Ropstad.

http://www.myspace.com/erlendropstad

Også Petter Carlsen avslører at han framfører en ny låt ikveld, og tror det vil bli en dynamisk konsertopplevelse for de som komProxy-Connection: keep-alive
Cache-Control: max-age=0

r.

– Jeg tror det blir en interessant kveld, så det er bare å ta turen, smiler Petter Carlsen som er storfonøyd med at også Tonje Unstad kommer for å synge sammen med han på låta “The sound of you and me”.

Med en kapasitet på cirka 400 personer ventes det å komme rundt to til tre hundre mennesker røper konsertarrangøren.

Stengt for kommentarer.