Dagfinns evolusjon

8. september 2009 16:50 av Trine Urstad 

I høst inntar Dagfinn Lyngbø Latter på Aker Brygge. Et kritikerroste show du ikke vi gå glipp av.

Dagfinn Lyngbø er en pioner innenfor norsk stand up, men hans ekspertise og evne til å lage diamanter ut av gråstein stopper ikke der. Lyngbø har vært stemmen til Sid i Istid, han har skrevet show til Anne Kat Hærland, han har vært med i tvprogrammer og hatt sitt eget.

Publikumsfavoritt
Ikke alle er skapt til å prate med seg selv i timesvis foran et folkehav, få publikum til å le til de nesten gråter. For i høst sitter latteren løst på Latter. Lyngbøs show Evolusjon har fått publikum til å le før. Hans unike tilstedeværelse på scenen og hans evne til å ta opp hverdagslige temaer gjør at Lyngbø er en av de største komikerene vi har i dette landet.
– Dette er en av hovedgrunnene til at jeg drar på Lyngbø sitt show i høst. Har vært på flere Kristian Valen show, men Lyngbø er helt rå på å fortelle hverdagslige ting på en morsom, genial måte, sier Monica skribent bak monihobby.blogspot.com.

Forventer at han leverer
Tilhengere over hele Norge har sikret seg billetter til Evolusjon. Og forventningene er skutt i taket.
– Det er kanskje dumt å si, men jeg forventer en del. Jeg har lenge hatt lyst å se ham på scenen med mine egne øyne, og han blir jo bare morsommere og morsommere hele tiden, sier Tonje Zetterstrøm.

Billetter til Evolusjon får du på billetservice  eller på latter sine hjemmesider.

Stengt for kommentarer.