Høyem lander på månen

8. september 2009 13:59 av Gro Wangberg 

I månelandingens jubileumsår slipper Sivert Høyem sitt tredje soloalbum.

Singelen “Moon landing” (som også er albumtittelen) har allerede surret og gått på diverse radiokanaler i flere uker.

Sivert Høyem (tidl. Madrugada)  har, sammen med Hylar twins-kollega Cato Salsa, beveget seg bort fra det folk-inspirerte, som preget Høyems foregående album, “Ladies and gentlemen of the opposition” og “Exiles”.

Det nye albumet er mixet av den semi-legendariske John Agnello (han har hatt en finger med i spillet hos band som: Aerosmith, Sonic Youth, Dinosaur Jr.) hos Water Music. Han sier i sin blogg : ” Man, it was 14 days of awesome times and great music. Sivert and his right hand man, Cato, really did a wonderful job. The songs are great and the performances are totally vibey and rockin.”

Det er mye som tyder på at fansen har mye å se frem til, singelen “Moon Landing” har fått gode kritikker, og nå er en ny låt, “Return to nothing special”, tilgjengelig for nedlasting. Denne låta kommer sammen med tre andre låter (bl.a. trad-låta “House of the rising sun”) som bonusmateriale på CD i begrenset opplag, på dobbelt LP og på nedlastbart album. Albumet er i salg fra 28. september.

Sivert Høyem

Sivert Høyem

Stengt for kommentarer.