En verdig arvtaker

8. september 2009 13:30 av Hina Jalil 

Godt på vei, er spillverdenen i denne generasjonen. For ikke lenge siden, ble Playstation 3 slim version, offentliggjort på markedet. Spillmiljøet er spent.

 Av Hina Jalil  

- Jeg har vært trofast mot min x-box 360 i over ett år. Endelig har det blitt lansert en mindre versjon av playstation 3,forteller blogger Usman Saleem.

- Det er ingen betydelige forskjeller på playstation 3 og playstation 3 slim version, men hvem ville ikke foretrukket en tynnere spillkonsoll som bråker mindre og suger lite strøm, samt kostnadene er kuttet for konsollen har blitt byttet ut med plastfront istedenfor pianolakk, forsetter Saleem.

 På vei inn til de fleste butikker

Etter at Sony hadde sin pressekonferanse Köln 18.august 2009, ble datoen satt for konsollen i butikkhyllene, 1.september. Gradvis, er den på plass i alle butikker.

 - For meg, spiller selve konsollen liten rolle, enda jeg har eid Playstation 3 fra begynnelsen av, sier blogger Snorre Bryne.

 - Det som fascinerer meg, er at spillene holder på å bli utrolig bra til alle konsollene. Samme om konsollen er tykk eller tynn, er spillopplevelsen særegen. Men selvfølgelig er det stas med en ny og slank Playstation, istedenfor den gamle, klumpete saken. Dyrt å være nerd gitt, avslutter Bryne.

Ikke bakoverkompatibel

Forskjellene på den gamle og den nye Playstation 3, er ikke merkbare. Maskinen er ikke bakoverkompatibel med Playstation 2 spill, for det er mange gode slagere på Playstation 2. Det bedyres at Playstation 3 slim version i likhet med Playstation 2, får en levetid på ti år, en verdig arvtaker. Spillverdenen taler, vi lytter.

 

Stengt for kommentarer.