Gleder seg til ny Twilight-film

8. september 2009 12:19 av Carina Behrens 

20. november er det premiere på den nye Twilight-filmen, New Moon, i USA. I Norge er datoen ennå ikke fastsatt.

– Jeg har allerede planlagt å dra på premieren sammen med mannen min og et vennepar av oss. Jeg skal definitivt gjøre alt for å være der på premieredagen, sier Reidun Beate Søreng; blogger og stor Twilight-fan.

New Moon er den andre filmen av totalt fire i Twilight-serien. Sagaen er basert på bøkene med samme navn, skrevet av Stephanie Meyer. Filmene, som handler om en vampyr og en jente som forelsker seg, har gjort skuespillerne Kristen Stewart og Robert Pattinson til helter. Hysteriet som omga den første filmen har bare blitt større med tiden, og Søreng tror det er positivt for filmskaperne, men at det kan være tungt for skuespillerne.

– Jeg har sett veldig mange skremmende fans på YouTube, og jeg har forståelse om skuespillerne er tilbakeholdne. Noen ganger ser de litt redde ut faktisk, og det synes jeg er trist å se. Jeg håper dette hysteriet begynner å dempe seg litt snart. Vi vil jo ikke at noen av skuespillerne skal trekke seg fra prosjektet, sier Søreng.

Twilight-fenomen

Hele verden har blitt sjarmert av romansen mellom vampyren og jenta, og den filippinske bloggeren Petikz tror hun vet hvorfor.

– Folk liker Twilight fordi det er noe nytt, bortsett fra vampyrdelen da. De fleste vampyrfilmer– og bøker var satt i gamle dager, mens Twilight er i nåtiden. Det er lettere å drømme seg bort.

Stengt for kommentarer.