A1 gjør comeback

7. september 2009 23:01 av Catherine Kvammen 

Boybandet A1 herjet platelistene for ti år siden. Nå skal de gjøre comeback.

Av: Catherine Kvammen

Ti år etter deres første album skal guttene i A1 stå sammen på scenen igjen. Eks-boybandet deltok i sommer på TV2-programmet ”Allsang på Grensen”, og fikk så god tilbakemelding at de drøyt en uke senere lanserte et comeback i desember. Guttene skal da gjøre fire konserter sammen med gospelkoret Hearts in Motion på Christiania Teater i Oslo.

A1 herjet hitlistene i perioden 1998 – 2002, og var et Bristisk-Norsk boyband som bestod av Mark Read, Paul Marazzi, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen. De har tidligere gitt ut fire plater, der flere av sangene har fått plassering på både de britiske og norske hitlistene. Mest kjent er deres coverlåt av Aha-s kjente ”Take on me” som nådde førsteplass på singellistene i England og Norge. 8.oktober 2002 forlot Paul Marazzi gruppen av personlige årsaker, og bare noen måneder senere ble gruppen oppløst.

Gledelig comeback
Silje Gulbrandsen (19) er en av pikene som fikk sitt hjerte smeltet av boybandet for ti år siden. Hun var bare 12 år da bandet ble oppløst, og opplevde dette som svært trist. Nå synes hun det er gøy å se at guttene har blitt gjenforent.

– Jeg hadde alle CD-ene, og plakater av gutta prydet veggen sammen med Anastacia og Spice Girls. Det at de nå gjør Comeback bringer meg litt tilbake til barndommen igjen, noe som er veldig koselig, sier Gulbrandsen, og legger til at hun gleder seg som et barn.

Og hvem av gutta som var best likt, det er det ingen tvil om.

– Ben Adams, rett og slett fordi han var kjekkest! Hvem kan vel ikke si nei til en hunk med midtskill? sier hun og ler.

Gulbrandsen har nå samlet en god gjeng med jenter for å mimre tilbake til gode, gamle dager når A1 står gjør konserten ”Celebrating” i desember.

Stengt for kommentarer.