Jentene blir fjortis igjen for A1-Christian

7. september 2009 18:59 av Eirik Hind Sveen 

Ungjentene går av hengslene i forkant A1 gjenforening på Christiania Teater i Oslo. Norgesnytt har sjekket jenteblogger.


– Noen av de som kjenner meg fra flere år tilbake vet at jeg var sinnssyk stor fan av A1 da de var store. Jeg gikk i 7. Og 8.-klasse og digga de, sier Iselin Hansen (21) i bloggen sin.

I desember skal hun se gjenforeningskonserten med A1 på Christania Teater i Oslo. Det norskbritiske boybandet, med Siggerud-gutten Christan Ingebrigsten i spissen, gjenforenes nå ti år etter at de ga ut sitt første album, og syv år etter oppløsningen.  En annen blogger som uttrykker sin strålende fornøyelse med nettopp det er den 21 år gamle vernepleierstudenten Silje Tangen Sveen:

– Jeg er bare sååååå fjortis når det gjelder A1 at jeg bare går av hengslene nå, skriver hun.

– A1 er mitt favorittband gjennom alle tider!

Mimrer tilbake
Det var etter bandets plutselige opptreden i TV2s sommersatsning ”Allsang på grensen” i august, at de kunngjorde at de ønsket å gjøre et comeback. Men det ulmet allerede i norske medier, noen dager før opptredenen, da Christian Ingebrigtsen fortalte VG at ”Hvis det går bra i Halden (Allsang på Grensen. Red. Anm.) så får jeg ta en prat med guttene om hva som skjer videre”.

Bloggeren Camilla (20) er stor fan, men tegner et mer nyansert bilde av comebacket:

– De fleste husker låta ”Caught in the middle” som en av låtene de hadde mest suksess med. Om de blir like populære i dag, gjenstår å se.

PS: A1 nådde 1. plass på singellistene i Storbritania med låtene ”Same old brand new you” og coverversjonen av AHAs ”Take on me”. Originalversjonen av sistnevnte fra 1985 kom aldri høyere enn nummer to.

Stengt for kommentarer.