Hagen sammenlignes med Lance Armstrong

5. september 2013 13:54 av Silje Haugen 

Carl I. Hagens utspill om Ålesund-drapet setter sinne i kok over hele Norge. Ålesundskomiker sammenligner ham med dopingdømte Armstrong.

-       Carl I. Hagen er for Frp som Lance Armstrong er for sykkelsporten, skriver Terje Sporsem på sin Twitter-konto. Han er en av mange som har brukt Twitter for å kommentere Hagens Facebook-utspill om Ålesund-drapet.

Liv på samvittigheten
Den siktede i drapssaken er tidligere straffedømt. Ifølge Hagen ville drapet vært unngått dersom 21-åringen fremdeles hadde vært fengslet. På Facebook går så langt som å skrive at den rødgrønne regjeringen har Anjas liv på samvittigheten.

Reaksjonene lot ikke vente på seg.

-Synd han ikke ble drept
Sporsems noen spydige kommentar var langt fra den eneste. Noen gikk enda lenger i sine uttalelser.Tore Sagen fra Radioresepsjonen trakk tilbake sin Twittermelding hvor han skrev at det var synd Hagen ikke ble drept i 2009. Til tross for at Sagen trakk sin kommentar, skriver han at han står inne for budskapet.

Frp-leder Siv Jensen sier til VG at hun er glad Hagen fjernet meldingen. Selv kaller Hagen det en affekt-kommentar.

Stengt for kommentarer.