Cowboybesøk i universitetsbygda

4. september 2009 12:39 av Una Oksavik Oltedal 

Onsdag 9. september er det bare å sale opp og tilbringe kvelden på Studentersamfunnet i Ås. CC Cowboys og Baksmell sparker i gang høstsemesteret ved Universitetet for Miljø- og biovitenskap.

Nå entrer de scenen igjen; vokalist Magnus Grønneberg, gitarist Jørn Christensen, bassgitarist Per Vestaby og trommis Agne Sæther. Med ni album på merittlisten har Fredrikstad-rockerne mye å hente fra når de skal spille for publikum i Ås.

Bloggere om CC Cowboys
Nederlenderen Raymond Poort (37) flyttet til Norge for to år siden, og ble anbefalt CC Cowboys av sine norske venner. Nå er han fan:
    – I think every norwegian, and especially visitors from abroad should allow themselves to go to a CC Cowboys concert and experience some true norwegian music and rock show, er hans anbefaling.
Tom Kleppe er en av de norske bloggerne som liker CC Cowboys. 33-åringen har kjent til bandet siden han hørte låta ”Harry” på radio i 1990.
    – De er etter min mening Norges beste band, profesjonelle musikere som vet å levere varene, sier han. Bloggeren mener at det ikke har noe å si for musikkopplevelsen at de bare synger på norsk:
    – Det er bare positivt, det hadde ikke blitt det samme med engelsk vokal. Tekstene kler Magnus Grønneberg som hånd i hanske.
En annen som har blogget om CC Cowboys, er frilansfotografen Alfred Dumben (38) fra Rygge:
    – Jeg synes de bare blir bedre og bedre.

Baksmell
Baksmell gir også sitt bidrag til kveldens stemning med særegen åttitallsrock. Baksmell er Stig Berg på trommer, solosanger Stein Kråbøl på gitar, Bjørn Sandnes på rytmegitar og sang, og Dag Bergersen på bass og sang.

Se CC Cowboys konsert på Norwegian Wood i sommer.

Stengt for kommentarer.