Festivalsommeren er ikke helt over!

3. september 2009 13:21 av Linda Yvonne Bekkevold 

Musikkfesten Granittrock går av stabelen 4. – 5. september i Lillomarka på Grorud, og gitaristen Ronny Le Tekrø sparker det hele i gang med hjelp av lokale gitarhelter.

Bilde fra GranittRocks egen hjemmeside.

Bilde fra GranittRocks egen hjemmeside.

Artister som Satyricon, Kaizers Orchestra og Paperboys er noen av de som kan underholde deg denne helgen. Dette er gratis og tilgjengelig for alle. Det er den frivillige foreningen GranittRock som startet denne festivalen i 2005, først og fremst for å fremme kulturlivet i Groruddalen.
Mat og drikke må medbringes selv, men husk at det er et rusfritt arrangement. De tilbyr også overnatting på Camp Lillomarka som du kan lese mer om her. 26 band vil ha konserter utover helgen, men det vil også være en avdeling med Rock Realfag. Det er forskjellige utstillinger og aktiviteter innen vitenskap, forskning, astronomiåret 2009 og vitenshow med Andreas Wahl, kjent fra Reale Triks og Schrødingers Katt.

”GranittRock, en spydspiss i Groruddalsatsingen?
Nesten hver eneste dag arrangeres det kulturbegivenheter her. Det er viktig både for den lokale integriteten og for alles identitet. Disse synes ikke i kultur Norge. Groruddalen er nok blant de områder i Norge med rikest kulturliv”, står det på foreningens nettside.

Bilde fra GranittRocks hjemside.

Bilde fra GranittRocks hjemside.

”GranittRock er en festival som skiller seg ut ifra de fleste andre festivaler.
Vi arrangerer festivalen der folk bor. Vi er Non-profitt, rusfri, inkluderende og Gratis festival. Med inkluderende mener vi: åpen for alle uavhengig av alder, kjønn og etnisk bakgrunn”, skriver de.

Det går både buss og T-bane til Grorud, sjekk trafikanten for detaljer. 

Stengt for kommentarer.