Moods med megashow

10. februar 2013 22:57 av Alexandra M. E. Backström 

Mandag gikk startskuddet for Oslo Fashion Week, og som vanlig sto Moods of Norway som en av årets hovedattraksjoner. De leverte med brask og bram i fjor, leverte de like godt i år?

YouTube Preview Image

Hver sesong knyttes det stor spenning til Moods of Norways visning av deres nyeste kolleksjon. Ryktene om det forestående showet svirret blant de mange fremmøtte på ærverdige Gamle Logen i Oslo. Moten for høst og vinter 2013 skulle vises frem, og alt som kan krype og gå av den norske motefiffen hadde funnet veien inn.

Blant dem som ventet spent på visningen var stylist og make-up artist Jan Thomas.

–Jeg går sjeldent på motevisninger i Norge, men Moods kan man jo bare ikke gå glipp av, smilte stylisten som kom rett fra Los Angeles til motefest.

Suksess i USA

Moods of Norway har hatt stor suksess i utlandet den siste tiden og har åpnet butikker i blant annet Los Angeles og New York. De har vakt stor oppsikt på den internasjonale motescenen med sine rosa traktorer og fargerike dresser. Stilekspert og blogger Lloyd Boston, kjent fra blant annet The Oprah Winfrey Show, har reist fra Los Angeles for å overvære kveldens visning, og skal også følge designerne bak merket i ett år fremover.

–Jeg syns Moods er enestående i bransjen og ville lære mer om hvordan de skaper denne hypen sin, derfor skal jeg følge dem i et år for å vise leserne mine, og oppdage selv, hva som egentlig foregår bak kulissene, forklarer Boston.

Boston forteller videre at det norske merket er tatt godt imot i USA, og at han syns den norske “motegalskapen” er forfriskende.

Ari Behn og Sølvguttene

Moods of Norway innfridde alle forventninger om et forrykende moteshow for sine vel 900 fremmøtte.  De overrasket med å la prinsegemal Ari Behn åpne showet med en monolog, før nærmere 50 modeller viste frem sine antrekk på catwalken. Det hele ble rundet av med en minikonsert fra Sølvguttene.

Video: Moods of Norway AW2013, produsent: Inia James (Who Dares Media)

Stengt for kommentarer.