En familie, to MGP seiere

10. februar 2013 22:29 av Alexandra M. E. Backström 

Gromth og Solli-Tangen brødrene

Lørdag kveld ble det klart at familien Solli-Tangen fra Porsgrunn nå kan smykke seg med en MGP seier fra 2010, og en delfinaleseier fra Steinkjer i 2013.

–Det er klart jeg er stolt! Dette er vanvittig gøy for oss alle, utbryter Didrik Solli-Tangen når han lørdag kveld ankommer seiersfesten til lillebror på Steinkjer.

Konsert i Hommelvik

Didrik har selv holdt konsert i Hommelvik utenfor Trondheim, og oppfordret like godt hele publikummet sitt til å ta opp telefonen og stemme på lillebror. Det ser ut til å ha hjulpet godt, for Emil Solli-Tangen og Gromth vant like godt delfinalen i Steinkjer og reiser dermed rett til den store finalen i Oslo om noen få uker.

Rivalisering

Etter seieren var det en lykkelig Emil som tok imot gratulasjoner fra fjern og nær, men han innrømmer at det var skummelt å være med som Solli-Tangen nummer to.

–Det føltes til tider litt tøft ja, alle er så opptatt av Didrik. Men nå fikk jeg jammen vist at jeg kan jeg også, smiler Emil.

Didrik sier seg enig i at det til tider kan bli mye rivalisering mellom brødrene, men at han aldri har vært i tvil om brorens musikalske evner.

–Her skal jeg være diplomatisk. Jeg tror vi er like gode, men kanskje med litt forskjellige styrker og svakheter, ler storebror Didrik.

–Nå håper jeg bare på å kunne gratulere han etter finalen i Oslo også, sier storebror før han følger etter seierherrene inn på festen.

Bildetekst: Gromth og brødrene Solli-Tangen før delfinalen i Steinkjer. Foto: Privat

Stengt for kommentarer.