Stor tro på lillebror

10. februar 2013 22:17 av Alexandra M. E. Backström 

Lørdag kveld er det klart for den første delfinalen i årets runde av Melodi Gran Prix. Den holdes i Steinkjer, og blant deltagerne på scenen er Emil Solli-Tangen.

Storebror Didrik vant den norske finalen i 2010 og sto på scenen i Telenor Arena da den internasjonale Eurovision finalen ble avholdt i Norge, etter Alexander Rybak sin sensasjonelle seier året før. I år stiller Emil Solli-Tangen med sitt eget bidrag i MGP.

–Spennende bidrag

Eldste blad Solli-Tangen feilet i sitt forsøk på å nå toppplasseringen det året med sin operainspirerte låt ”My Heart Is Yours”, skrevet av blant andre Hanne Sørvaag. Det stopper han derimot ikke fra å ha klokketro på lillebror Emil i år.

–Emil deltar med noe helt annet enn meg, han skal jo synge opera over heavy metal. Jeg tror folk kommer til å synes det er spennende, sier Didrik da han fredag kveld ankom Trondheim.

Lovet å komme på fest

Han får ikke sett brorens deltagelse i Steinkjer, da han på samme tidspunkt selv går på scenen i Hommelvik utenfor Trondheim, men lillebror Emil stresser ikke av den grunn.

–Han har lovet å komme opp til festen etterpå, og da håper jeg at vi kan feire seier, ler Emil.

Både Emil og Didrik er utdannet i klassisk sang ved Barrat-Due i Oslo, hvor de blant annet har gått sammen med Eurovisionvinner Alexander Rybak.

Stengt for kommentarer.