The Walkmen kommer endelig til Norge

31. august 2009 13:16 av Silje Lohndal 

Deres første konsert i Skandinavia vil være på hulen på tirsdag. Da vil indie-rockerne gjøre sitt for å  begeistre bergenserne.

New York baserte The Walkmen som allerede gjør stor suksess i indie-undergrunnen og har fått flere gode anmeldelser på alle utgitte plater på allmusic, som er musikkens versjon av imbd.com, som de fleste vet er der man får fatt i all slags informasjon når det gjelder film.

På nettsiden til Hulen er de stolte over at et slikt band kommer og forhåpentligvis vil ikke være det siste av sin sjanger. Indie er veldig variert musikksjanger som har likhet med pop og rock, og er ofte veldig eksperimentfulle. The Walkmen er også en del av Hulens 40års jubileum, noe som begynner nå denne uken. Rett etter Hole in the sky festivalen er ferdig begynner Hulen med sitt store jubileumsprogram og billettprisen på konserten vil være under 200 kr, som er lite i forhold til andre konserter som pleier over godt over 400-600 kr.

The Walkmen har holdt på siden 2000 tallet, men regnes allikevel som litt banebrytende og til sommeren kommer det en ny plate av de, så forhåpentligvis vil de spille noen av sangene fra den nye platen.  Så det er bare å stille seg opp for å høre noe forfriskende indie-musikk og håpe at Hulen lager en minneverdig kveld for enhver.

Stengt for kommentarer.