Underverk for huden

16. januar 2009 17:20 av Hina Jalil 

Huden er kroppens største organ. Den er gjennomtrengelig og porøs og dette gjør at ingredienser i kremer, sjampoer etc. kan tas opp i kroppen via huden. Det er derfor viktig å være oppmerksom på hva hudpleieproduktene vi bruker inneholder.

- Jeg har alltid vært opptatt av hva jeg tilfører kroppen min, både når det gjelder mat og kroppspleieprodukter, sier grunnleggeren av urtekosmetikk, Charlotte Felix.

- Det du påfører hud og hår, går inn i kroppen din. Produktene mine er nøye utvalgte rene råvarer fra naturen av beste kvalitet, og planter og urter fra min egen urtehage. Prisene på mine varer, er ikke skyhøye som enkelte produkter i ulike salonger. Å hjelpe mennesker med deres hudproblemer, er en selvfølge for meg. Derfor er det viktig å produsere noe som er tilgjengelig for alle, både prisklasse og kvalitet, fortsetter Felix.

God fornøyelse
I hjertet av Oslo, i gågaten mellom Grensen og Egertorget, finner vi byens avstressende og behagelige atmosfære. Dyre hudpleiebehandlinger har blitt veldig populære opp gjennom tiden. Kundene ser også ut til å være veldig tilfreds med det.

- Ren nytelse og velvære, er svaret på en luksuriøs hudpleie, forteller Aina Pedersen smilende, en fastkunde på Karl Johan hud og kroppsleiesalong.

- For meg er det veldig viktig å oppnå resultater og at behandlingen er optimal. Derfor velger jeg å bruke litt ekstra penger på ansiktet, uten å tenke på at det også finnes rimelige tilbud. Hensikten er å få det beste på markedet, noe jeg får, og det vil jeg mer enn gjerne fortsette med, forteller Pedersen stolt.

Sparegrisen
Spare penger, velge billige alternativ og gjøre bra kupp, fungerer kjempefint for bloggeren Dina og hennes venninner.

- Jeg har alltid pleid å handle skjønnhetsproduktet ACO, på apoteket. Det er et produkt som har blitt utviklet til legemidler, samt hudpleieprodukter og er et meget godt alternativ hvis du vil spare litt penger, sier Dina.

- Tre produkter, to kremer og en deodorant, kostet meg til sammen 163 kroner. Det er helt genialt og kremene er drøye. Jeg har også litt erfaring med eksklusive spa produkter som er i helt egen klasse. Gir lommeboken tillatelse, velger folk flest litt dyrere kremer. Mange er også litt skeptiske til såkalte ”billig” varer fordi de ikke er av samme kvalitet som dyre varer, men det har dem all grunn til å være, uavhengig av dyrt eller billig. Ikke alle slags oljer og ekstrakter passer enhver hudtype, derfor er det viktig at man selv oppsøker enn lege før du starter produkthandlingen, avslutter Dina.

Velvære
Det finnes tonnevis av hud og kroppspleieprodukter, dyre og billige. Noen går for rimelige tilbud, mens andre vil skjemmes bort. Ingen har vondt av litt luksus.

Comments

En kommentar to “Underverk for huden”
  1. Åsmund Mittho Saleem sier:

    DU skriver jo skikkelig bra!
    Skal holde øynene mine åpne for deg, er mektig imponert !
    Denne jenta kommer vi til å lese mye av og om fremover.

    Bra jobbet!