- Et sjeldent talent

1. februar 2013 15:42 av Tine K. Tollefsen 

I første delfinale av MGP var vi vitne til en ung jente med en vanvittig stemme. Julie Bergan (18) gikk ikke videre til semifinalen i det storslåtte arrangementet, men har ingen planer om å legge musikken på hylla.

– Jeg har det så utrolig gøy om dagen, og er i full gang med mitt debutalbum.

18-åringen er for tiden aktuell med to singler. ’Give A Little Something Back’, og Cir.Cuz sin ’Supernova’.

– Det har gått over all forventing, og begge låtene klatrer på de nasjonale listene. Moro, forteller skiensjenta.

Platekontrakt
Hun skrev tidligere i år under en platekontrakt med Ben Adams og Christian Dyresen. Det har ikke vært mulig å komme i kontakt med managerne, men de har ved tidligere anledninger uttalt at ’Bergan er et talent man sjelden eller aldri kommer over’.

– Det hjelper veldig at noen har en tro på meg og det jeg driver med. Jeg føler meg veldig heldig som har muligheten til å jobbe med noen som er så dyktige som disse to, sier hun.

Hun legger ikke skjul på at de har gode kontakter, også på det internasjonale markedet.

– Det er ingen tvil om at det er et stort pluss, forklarer hun.

Spennende debut
Når debutalbumet er ute i hyllene, er fortsatt usikkert, men Bergan har selv tro på at det ikke vil bli lenge til.

– Jeg gleder meg veldig! Jeg jobber virkelig for at den plata skal bli noe jeg kan være stolt av, avslutter hun.

Toppbilde: Julie Bergan i Melodi Grand Prix. (Foto: Melodi Grand Prix)

Stengt for kommentarer.