Publikum var i Total latter

31. januar 2013 9:27 av Vilde Caroline Gundersen 

Full sal, god stemning og høye forventinger på utestedet Total i Tønsberg. Folk sier at Henrik Støren (19) og Anton Onshuus (19) er upcoming stars innen komikermiljøet.

– Drømmen vår er å kunne opptre Norge rundt med showet vårt, med fulle saler og latter, sier guttene etter fredagens lattermilde kveld.

Showet heter In Medias Race, og handler om media gjennom 2012. Stappfullt at imitasjoner og parodier av kjendiser, alt fra Hellstrøm til Sondre Lerche. Showet inneholdt også mange musikalske innslag og sketsjer.

Fremtidens komikere
I salen før forestillingen kunne man høre flere snakke om guttene som en dag ville bli store stjerner. Unge og gamle var samlet på utestedet, og alle var enige om at vi kom til å se mer av disse guttene i fremtiden.

– Det har vært så gøy å kunne realisere en drøm vi har hatt lenge. Nå går turen videre til Tjøme 19. april hvor vi skal ha enda et show. Vi håper på at det kommer til å bli like fult i salen da som det var nå.

Henrik Støren gjør sitt musikalske innslag av ulike kjendiser. Foto: Eivind Augum

Alle har muligheten på Total
Daglig leder ved Total, Anne Blaasvær la merke til at det var god stemning under showet. Publikum brukte Total til et sted å lene seg tilbake, og kunne ta seg en drink.

– Begge showdagene var det stappfullt med hyggelige folk, og etter showet var folk i så godt humør at det ble en storartet aften, sier Blaasvær.

Samtidig kommenterer hun at Total er et lokale alle kan leie for å vise hva de har på å by. Derfor er hun svært åpen for at nye impulser vises frem.

– Det har vært to flotte dager med god stemning. Anton&Henrik lagde et spektakulært show, hvor ingen hadde tid til å kjede seg.

Har ingen tvil om guttene
Kristine Lundkvist (19) er en av mange unge som stilte opp fredags kveld for å få med seg det lattermilde showet.

– Jeg tviler ikke et sekund på at Anton og Henrik vil gjøre det stort i fremtiden. De får med seg publikum, og klarer å underholde alle aldre, sier Lundkvist positiv etter kvelden fredagens forestilling.

Hun forteller også at de begge klarer å slippe seg løspå scenen, og at de også kan ta ting på sparket gjør at showet får en god kvalitet over seg.

Stengt for kommentarer.