Påvirker FIFA kjærlighetslivet?

25. januar 2013 15:44 av Jan Inge Furuseth 

TV-spillet FIFA er en viktig del av gutter og menns liv. Men hva syns egentlig kjæresten om at typen sitter timesvis foran skjermen med fotballspillet?

Hvert eneste år kommer det en fornyet utgave i FIFA-serien, og nå nylig kom 2013-utgaven ut i butikkhyllene. De ivrigste FIFA-fanastene bruker gjerne utallige timer på å spille verdens mest populære fotballspill, og dette kan gå utover kjærlighetslivet.

– Blir litt mye
Dette mener i hvert fall Maren Sørlundsengen (24), som er sammen med en FIFA-elsker. Hun mener at spillinga til tider tar overhånd.

– Jeg føler at han heller vil spille FIFA enn å finne på ting sammen med meg. Det er som om FIFA er viktigere enn alt annet! sier Sørlundsengen.

Hun forteller videre at det er greit med noen timer i uka, men når det blir flere timer om dagen syns hun det blir litt vel mye.

Mange menn vil heller tilbringe tid med en virtuell Lionel Messi enn sin kjære (Foto: Skjermdump)

Forstår ikke hvorfor
Sørlundsengen fatter ikke hvordan gutter og menn kan bli så oppslukt i et TV-spill.

– Jeg fatter rett og slett ikke hvorfor det er så gøy å spille FIFA, et TV-spill, når man er 26 år. Han sitter og spiller i timesvis uten å gå lei, sier den oppgitte 24-åringen.

Sørlundsengen legger til at det er helt greit at kjæresten spiller når hun selv er borte, men når hun er hjemme syns hun at de kan finne på noe sammen.

Synes det er positivt
En annen dame som har funnet kjærligheten med en FIFA-elsker er Kristina Aune Myran (20). Hun mener FIFA ikke har skapt problemer i forholdet deres.

– Han spiller som oftest når jeg ikke er hjemme eller når han er på FIFA-kveld med kompiser, så det går veldig greit. Det er noen ganger at han prioriterer FIFA foran andre planer, men det skjer sjeldent, sier Myran.

20-åringen mener det er bra de har litt forskjellige interesser.

– Jeg mener det er positivt at han er sammen med sine venner som deler hans FIFA-hysteri, slik at det ikke blir bare oss to. Sånn sett er FIFA positivt! påstår Kristina Aune Myran.

Spiller FIFA sammen
Mens de fleste kvinner har nærmest et hatforhold til fotballspillet, har Jørgen Skjærvø Kvitland (15) funnet det mange vil kalle drømmedama.

– Jeg og kjæresten spiller FIFA sammen, vi! Hun er minst like engasjert som meg når FIFA er på skjermen! Det er utvilsomt morsomt å ha en kjæreste som du kan sitte å rope og kommentere kampene sammen med, sier 15-åringen lattermildt.

La dette være en lærepenge for alle FIFA-entusiaster der ute: ikke la et TV-spill ødelegge forholdet mellom deg og din kjære. Det er vel ikke verdt det?

Stengt for kommentarer.