Elixia vil gjøre deg fabulous

24. januar 2013 21:48 av Ingvild 

Treningskjeden Elixias nye TV-kampanje vekker oppsikt med dansende damer i lårkorte paljettkjoler og høye hæler.

Plakat utenfor Elixia RingenReklamen tar for seg Elixias nyeste tilskudd i gruppetreningsmenyen; Fast, Fit & Fabulous.

– Gruppetimen ligner ikke TV-reklamen i det hele tatt, understreker Susann, gruppetreningsinstruktør på Elixia Ringen i Oslo.

Hun forteller videre at Fast, Fit & Fabulous-timen er en tøff time som utfordrer blant annet spenst, styrke og smidighet. Hun påpeker at reklamen på TV kan ha bidratt til et noe skjevt inntrykk av hva som møter medlemmene i salen.

– Det er ikke en dansetime, slik som en del kanskje tror. Vi var forberedt på å få varierte reaksjoner på reklamen, men poenget med den er at man vil få en fabulous følelse i kroppen etter endt økt. Litt sånn Hollywood-følelse, sier Susann.

Jannike Pedersen er ansvarlig for gruppetimene til Elixia, og forteller til dn.no at det kanskje er kontroversielt og unorsk å bruke slike ord (som fabulous, journ.anm.) i denne sammenhengen. Likevel synes hun at det er en god beskrivelse av den følelsen folk får når de går ut av timen.

Elixia-medlem Karianne Tandberg Brevik uttrykker til Norgesnytt at ikke var så veldig begeistret for TV-reklamen da den kom på skjermen, da det ble litt for mye glitter og glamour for hennes smak. Hun forteller at hennes oppfatning er at den antagelig er myntet på en noe yngre aldersgruppe enn hennes egen.

– Likevel synes jeg det er godt gjort at Elixia tør å være litt friskere både visuelt og verbalt, siden vi nordmenn trenger noe mer enn bare Swix, Bergans og disse tradisjonelle merkevarereklamene. Men en mellomting ville nok ha truffet meg bedre, avslutter Tandberg Brevik.

Stengt for kommentarer.