Treningsnyheten Fabulous

24. januar 2013 19:32 av Caroline M. S. Jacobsen 

Elixia kommer nå med en ny og spennende gruppetime. Fast Fit & Fabulous er nyheten som i 2013 skal gjøre deg spenstig, trent og selvsikker.

– Vi ville lage en time hvor man kunne bruke alle muskler og alle kunne være med, sier Ellen Moen som jobber på Elixia Colosseum. Hun var en av de som var med på å sette sammen konseptet Fast Fit & Fabulous. Timen er på 55 minutter og består av 3 deler. Hver del består av 15 minutter, som er med på å hjelpe deg til å kjenne mestringsfølelsen av timen.

De tre F-ene har hver sin betydning, Fast handler om hurtighet, spenst og reaksjon, Fit består av styrketrening, mens Fabulous handler om å føle seg feminin, gjøre deg smidigere og gi deg en god velværefølelse.

På Elixia er det tre personer som har prøvd å knekke koden for å lage en ny og effektiv gruppetime. Timen har fra dag en vært en stor hit hos Elixia og det er nesten alltid fullbooket. De har gjort alt de kan for at timen skal få mest mulig reklame og oppmerksomhet. De fleste har sett den populære reklamen av timen enten ute eller på TV, enten de er medlem av Elixia eller ikke.
– Vi har fått gode tilbakemeldinger her på Colosseum, og nesten alle timene er fulle, sier Moen.

På hjemmesiden til Elixia blir det forklart at timen er bygd opp av kombinasjoner av forskjellige styrkeøvelser og spenst. På timen er man innom flere forskjellige aktiviteter og de er satt sammen til en god kombinasjon.
– Det er noen som ikke tør og dra på yoga fordi de tror at de ikke kommer til å mestre det, her får de prøvd seg. Vi ville sette sammen en time det føltes alright å være med på, sier Moen.

Trening for alle
Johanne- Marie Johansen (19) er ikke personen som pleier å trene hver dag, hun melder seg på timene hun liker og prøver å bli bedre.
– Før jeg var med på timen første gang, hadde jeg en følelse av at det kanskje skulle være litt zumba-aktig, men det var det jo ikke, sier Johansen. Selve timen består av mye hopping og reaksjonsøvelser, styrkeøvelsene kommer også med i timen på en god måte. Timen har også en liten uttøyingsdel på slutten.
– Jeg likte veldig godt at det var en uttøyingsdel på slutten, det er ikke så mange timer på Elixia som har det, sier Johansen.

Stengt for kommentarer.