Kler seg ut til nattvolleyball

24. januar 2013 17:27 av Kristiane Vilslund 

Natt til 26. januar braker det løs i KFUM- hallen på Ekeberg. Over 200 spente ungdommer fra hele landet, kler seg ut for å spille volleyball i nattetimene.

– Dette blir knakende kjekt.

Solveig Frafjord jobber som ungdomsarbeider i Grønland menighet og ser frem til en søvnløs natt med ballspill, karaoke, godterispising og sosialt samvær.

– Jeg har ikke vært med på cupen før, men er veldig spent på hvordan det blir. Vi fra Grønland menighet har som mål å vinne for best  kostyme. Siden vi stakk av med seieren for noen år tilbake, må vil legge listen enda høyere i år. Vi har valgt å kle oss ut som smurfer. Vi skal kjøre full utkledning, sier Frafjord.

De tidligere kostymevinnerne av nattvolleyballcupen. (foto: Skøyen TenSing)

Kåringer
Siste helgen i januar hvert år arrangerer ungdomsutvalget i OAK en nattvolleyballcup i KFUM hallen.  Kåringer av beste kostyme, bete heiarop og vinnerne av cupen, er noe av opplegget som strekker seg ut over åtte timer med volleyballspilling.

– Dette er noe jeg gleder meg til hvert eneste år.

Håkon Aulie (19) jobber daglig som lydteknikker på Nationaltheatret, men bytter gladelig vekk kablene med volleyballen. Etter seks år som deltaker har han nå fått være med på å arrangere cupen.

– Jeg sitter i noe som heter UngdomsUtvalget i Oslo (UU). Sammen med syv andre er jeg med på arrangere fellesarrangementer som høstfestivalen og nattvolleyballcupen.  Første gang jeg deltok var jeg 13-14 år gammel. Jeg fikk høre om arrangementet gjennom Sjibbolet Ten Sing, og siden har jeg vært en trofast gjenganger. Nattvolleyballcupen er en arena hvor jeg har fått lov til å bli kjent med mennesker fra egen menighet. I tillegg har jeg fått lov å treffe folk fra hele Oslo og Akershus med samme interesser som meg, sier Aulie.

Stengt for kommentarer.