Veien til et bedre liv

21. januar 2013 14:27 av Therese Berg Hansen 

Da BMI kalkulatoren viste at hun var 30 kg overvektig, tok bloggeren kontroll over sitt eget liv. Hun er nå 16 kilo lettere og på vei mot drømmevekta.

På bloggen Veientiletbedreliv blir vi kjent med en dame som blogger om hennes vei mot sin drømmekropp. Bloggeren velger å være anonym, men blottlegger slankingen sin, for å motivere andre til å slanke seg på en sunn måte.

– Jeg bruker ingen mirakelkurer, men spiser sunt og trener regelmessig, forteller Kvinnen bak bloggen veientiletbedreliv.

Les bloggen Veientiletbedreliv HER

Tok ansvar
Personen bak bloggen Veientiletbedreliv forteller om en barndom der hun var den sporty og tynne jenta, som plutselig ble til den overvektige jenta uten at hun rakk å se hva som skjedde med kroppen sin.

– Da jeg fant ut at jeg var 30 kilo overvektig, ringte jeg legen for å få hjelp, sier bloggeren.

Hun legger til at hun selv tok tak i ting og begynte å trene regelmessig og spise sunt, noe som førte til at bloggen Veientiletbedreliv ble til.

Støtte
Kvinnen bak bloggen Veientiletbedreliv får medhold fra andre bloggere. Blant annet bloggeren Sondre Andreassen, som blogger om synet på kropp og dagens kroppsfiksering.

– Sunn mat og trening er viktig for alle som vil holde seg i form, understreker Andreassen.

Stengt for kommentarer.