Hyller fosterforeldre

8. november 2012 13:07 av Ann Kristin Andreassen 

Lørdag 10. november stiller flere norske kjendiser opp til konsert og feiring av fosterfamilier i Spikersuppa.

Det er Landsforeningen for barnevernsbarn sammen med barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som arrangerer Fosterhjemsdagen 2012. Artister som Lise Karlsnes, SiSi og Lars Lillo-Stenberg skal være med å bidra denne dagen. Det vil også bli appeller og innslag fra blant annet Johan H. Andresen, BarnevernsProffene og fosterforeldre.

Sigrid Bonde Tusvik og Tooji skal være konfransierer under arrangementet, og sistnevnte synes en slik dag er veldig viktig.

Tooji ser frem til å være med på å gjøre Fosterhjemsdagen så bra som mulig. FOTO: ROLF-ØRJAN HØGSET

– Forsterhjemsdagen er først og fremst en hyllest til alle fosterforeldre i forhold til det arbeidet som blir gjort. Det fosterforeldre gir barn av kjærlighet og trygghet er noe kun en forelder kan gi og dermed enestående, sier Tooji.

Arrangementet er også en oppfordring om at flere barn og foreldre skal finne frem til hverandre.

– Det er jo alltid barn som er på en venteliste, som venter på et hjem, en familie og en trygg hverdag. Jeg håper det blir et stort oppmøte i Spikersuppa, hvor det blir en uforglemmelig gratiskonsert med fantastiske artister, varmelamper, kaffe, kakao og boller, sier han.

Arrangementet starter kl. 13.

Stengt for kommentarer.