Scorer seg vei oppover

21. september 2012 1:31 av Karima Elisabeth Magnussen 

Mohammed Fellah (23) holder motet oppe tross et småtrøblete år så langt. Vålerengas toppscorer hittil denne sesongen satser på en fjerde plass på tabellen, og skal gjøre så godt han kan for å nå målet.

- Vi må vinne kampen mot Hønefoss 24. september. Den eneste muligheten vi har nå er å komme på fjerde plass for så å spille Europa League neste år. Det er bare fire poeng fra 7. plassen vi nå ligger på.

Mohammed Fellah under trening på Vallhall

Laget kom nettopp hjem fra Trondheim, der de tapte 0-3 mot Rosenborg. Fellah er skuffet over resultatet, men med kun ti mann på banen over lengre tid var slaget allerede tapt før klokken viste 90 minutter.

- Rosenborg var mye bedre enn oss. Det var tøft. Vi hadde kun ti mann i hele 60 minutter. Det er enkle feil som avgjør fotballkamper. Jeg gjorde mitt beste og mer kunne vi ikke gjort. Alle var tunge og slitne i kroppen, og jeg merket at jeg ikke hadde krefter til å gjøre noe offensivt. Vi hadde en litt bedre 2. omgang, men det hjalp lite.

Liten tillit fra Andresen
Fellah ble tidligere i år benket av Vålerengas trener Martin Andresen. Men mot Viking i april ble han omsider satt på banen, og fikk vist sitt enestående talent en gang for alle.

- Jeg hadde et møte med han i våres der jeg fikk beskjed om at jeg hadde dårlige holdninger. At jeg tenkte mye på meg selv og ikke laget. Det sa han at jeg måtte gjøre noe med.

- Jeg har hele tiden vært en sånn spiller som tenker mye på meg selv. Det er jo da man når lengst, og det er sånn jeg er. Martin ville leie meg ut i april, der flere tippeligalag var interesserte, men jeg takket nei og ville bare kjempe videre for Vålerenga.

Utelatt fra landslagstroppen
Også i vinter møtte Fellah et nederlag da han ikke ble tatt ut på landslagstroppen til Egil ”Drillo” Olsen. Argumentet til Drillo var at Fellah måtte prestere bedre for Vålerenga, selv om han på VG-Børsen er på en foreløpig 10. plass om å bli kåret til Norges beste spiller.

- Hva skal jeg si, jeg tror ikke Drillo ser etter en sånn spiller som meg. En som tar litt risiko og tør å gjøre det andre ikke tør. Han liker mere en simpel spiller sånn som jeg ser det. Men jeg gir aldri opp. Jeg fortsetter å kjøre på, så får jeg bare se hva som skjer.

Etter et trøblete år er Fellah fortsatt ved godt mot, og vil gjøre alt han kan for å nå målet.

- Jeg håper vi ender på fjerde plass på tabellen. Det er hele åtte kamper igjen, så det er mye poeng å plukke. Jeg har troa.

Stengt for kommentarer.