Når du ler av menn i pysjamas

20. september 2012 15:43 av Anette-Marie Antonsen 

Det var amerikansk humor på høyt nivå da stjerneduoen “The Pajama Men” viste hvilken humor de er god for.

Jeg setter meg ned i salen, spent, men uten noen forventninger. Duoen består av Shenoah Allen og Mark Chaves fra New Mexico. Det er ikke lang vei fra å ikke vite hva disse guttene står innenfor, til å skjønne at de kan det de driver med. Hendelsforløpet foregår på et tog. Du blir kjent med en rekke karakterer man kan dra kjensel på fra en vanlig hverdag hvor gestene er spilt ut til ytterste ende. Guttene er helt rå på å imitere alt fra dialekter, gebrokkent språk til lyden man har hørt før.
Magemusklene jobber hardt når de improviserer en irriterende magiker som viser en passasjer et korttriks. Overdrevent trikser han kortene ut i det uendelige, og når du tror du ikke klarer å le mer, holder han på litt til. Humoren er intelligent, på nivå med ”Familiy Guy”.

Stjerneduoen "The Pajama Men" hadde Norgespremiere onsdag 19.september.

Forestillingen er absolutt verdt et besøk om du er av typen flest, som liker å le. Guttene som alltid opptrer i pysjamas, sparer ikke på seg selv. Oppbyggingen fra morsomt til hysterisk morsomt vokser slik at du henger på og sitter igjen med en ”dette var verdt å se” følelse.

Terningkast 6

Norgesbesøket er kort, siste forestilling er på lørdag 22.september.

Stengt for kommentarer.