Glimter til en gang i blant

20. september 2012 13:43 av Thea Hope 

Fra tittelen på filmen, forstår man stort sett hva handlingen vil dreie seg om. Etter å ha sett de første ti minuttene, vil du skjønne hvordan den ender.

Utdrikningslaget (Bachelorette) er en amerikansk komedie, ressigert av Leslye Headland. Filmen, som har fått med flere kjente fjes, har norgespremiere 28. september.

Hovedpersonen Regan, spilt av Kirsten Dunst, en selvopptatt og sofistikert kvinne i 30-åra. Hun har viet livet til jobben og tenker stort sett på seg selv. Da Becky (Rebel Wilson), den større og mindre pene i venninnegjengen, annonserer at hun skal gifte seg, er sjokket stort for både Regan og de to andre venninne Gena (Lizzy Caplan) og Katie (Isla Fisher).

Filmen er en typisk amerikansk komedie. Mye av handlingen kan kjennes igjen fra filmer som Bridesmades og The Hangover. Du blir dratt rett inn i Regans jobb som forlover og bryllupsfikser. Hennes avsky for å planlegge venninnes bryllup før sitt eget, er tilstede gjennom hele filmen. Handling er lagt over et døgn, kvelden før bryllupet. Situasjonene er forutsigbare og vi har sett det før. Selv om filmen er kategorisert under komedie, har filmen et dystert preg med tegn til humor.

Som de fleste amerikanske komedier, trenger du bare se de første ti minuttene for å forstå hva som vil skje videre. Alt i alt er det en ok film som glimter til her og der. Om du fortsatt ikke er lei av filmer som tar for seg bryllupsforberedelser, fyll og halvlunka humor, er dette en fin film å se. Ellers passer den godt som bakgrunnsstøy, eller når du desperat ikke finner noe annet.

Terningskast: 2

Stengt for kommentarer.