Filmanmeldelse – Ted

20. september 2012 10:17 av Johanna K. Bottheim Åbrandt 

Fra skaperen av Family Guy og American Dad, kommer komedien Ted. Filmen om den ti-år gamle gutten, John Bennet, som bare har ett ønske. Nemlig å få seg en venn. Ønsket går i oppfyllelse den julemorgenen hvor bamsen hans, Ted, har blitt levende. Fra denne dagen er John og Ted bestevenner. Filmen spoler fram i tid og John, som spilles av Mark Wahlberg, har blitt voksen og fått seg kjæresten Lori (Mila Kunis). Utenom jobb og kjærestetid, bruker  John og Ted tiden på å drikke øl, røyke hasj og dra grove vitser om sex og damer. Etter fire år begynner kjæresten Lori å bli temmelig lei av dette. Hun ønsker seg en voksen og ansvarlig John, og stiller derfor et ultimatum: John må velge mellom sin beste venn Ted og sin kjæreste Lori.

Latteren sitter løst den første timen, men kommer mer sjeldent mot slutten av filmen. Man forventer at Seth MacFarlane klarer å levere en original form for humor, som han har gjort i seriene han tidligere har skapt. Dette klarer han dessverre ikke. Walbehrg er morsom og spiller svært godt. Han er den som drar hele filmen opp.

Høye forventninger i forkant av filmen er nok grunnen til en liten skuffelse. Men har du lyst til å se en underholdende film med vennegjengen, hvor du kan sitte å le av grove vitser, er filmen absolutt å anbefale. Terningkast fire.

Stengt for kommentarer.