Humorkongens talkshow skuffer ikke

20. september 2012 0:26 av Natalie Mossum 

Mandag 10. september ble første episode av Asbjørn Brekke Show sendt på TV Norge. Det norske folk elsket han.

Under premieren av Asbjørn Brekke Show, sjarmerte den noe enkle, middelaldrende mannen nærmere en halv million nordmenn. Asbjørn Brekkes karakter fikk sitt gjennombrudd i TV-serien Nissene på Låven. Deretter har karakteren, spilt av Espen Echbo, dukket opp i flere anledninger på TV.

Asbjørn Brekke Show er en kjempesuksess. Det er inteligent, underfundig og hysterisk morsomt. Samtidig som programmet er et vaskeekte talkshow, har han sin helt egne twist på å sette kjendisgjestene ut av spill. Dette er et hjertelig humoristisk program, som får èn til å surfe på en 20 minutters latterbølge.

Sesongens første gjest, Tone Damli Aaberge, ble flere ganger målbundet av Asbjørn som serverte rødvin og marengs. Kommentatoren Arne Scheie ble like satt ut, og lo godt av vertens naive spørsmål.

Brekke innleder showet med å fortelle at dette er altså ikke spilt inn i hans egen stue, selv om det er inredet som en stue. Bare sånn for ordens skyld.

Første episode ble hyllet av VG, Dagbladet, Jens Stoltenberg og en rekke andre. Showet ble også den mest populære hashtaggen på Twitter den kvelden.

Jeg vil på det aller sterkeste anbefale Asbjørn Brekke Show. Det varmer hjertet måten Asbjørn får oss til å le med gjestene, og ikke av de. Jeg vil gladelig gi dette nytenkende talkshowet et terningkast seks.

Bilde fra videoklipp

Bilde fra videoklipp

Stengt for kommentarer.