Musikkanmeldelse: The Script – #3 Deluxe Version

15. september 2012 17:42 av Karina Stene 

Siden deres første utgivelse i 2008, har bandet solgt over 4 millioner album og 9 millioner singler. The Script fortsetter å følge i sine egne fotspor. Med Danny O’Donoughu i spissen, har også dette albumet flere låter som fester seg til både hjernebarken og diverse spillelister.

I tro The Script-tradisjon inneholder mesteparten av albumet kjærlighetshistorier, formidlet på en original måte, samtidig som vi slipper popklisset. Hurra!

Gutta fra Irland holder seg til det de kan best, og tråkker stort sett ikke langt utenfor sin egen ring – heldigvis.  Likevel har de dratt med seg will.i.am, som står for smålig rapping på flere av låtene. Det kan under press unnskyldes med at Danny og will.i.am ble kompiser da de opptrådte som mentorer under The Voice UK. Har man allerede følelser for The Script, vil unnskyldningen holde mål. For det funker faktisk litt, innimellom.

Bandet er kjent for sine hjerteskjærende sanger og tekster. #3 Deluxe Version gjør dog ikke like vondt som Science&Faith fra 2010. Men det er kanskje like greit.

Førstesingelen Hall Of Fame har allerede fattet interesse hos flere, men det er absolutt verdt å ta en titt innom hele albumet.

Beste låt: Six Degrees Of Separation

Stengt for kommentarer.