Feiret kvinnedagen med dildo, strippere, og hvite roser

10. mars 2009 17:19 av Janet Ohemeng 

Mens noen markerte kvinnedagen med å brenne hijab, brukte andre anledningen til å utrykke noe helt annet, nemlig kvinnens forhold til egen seksualitet.

- Det har vært helt rå! Jeg har vunnet så mye, en dildo, pornofilm og glidemiddel. Jeg tror jeg får en fin natt, sier Mariell Karusbakken (20) og bryter ut i latter.kvinnedagen-034

- I kveld er jeg fornøyd med å være kvinne, men som hjelpepleier så er jeg ikke det. Det er lønnsforskjeller og det aksepterer jeg ikke, sier hun oppgitt.

Kvinnenes friggjøring
Lønnsforskjeller til tross, kvinnene fikk en uforglemmelig kveld, med masse overraskelser, latter og dans.

- Denne kvelden har med frigjøring, og det å være fornøyd med egen seksualitet å gjøre, sier Tora Øygarden, sjef ved utestedet Bowlers i Ski. Vi har fått kjempebra respons, og det var tydelig at de koste seg. Det var kun de som hadde adgang frem til 22.00 og det gjør det lettere å slappe av. Kvelden er basert på hva kvinner ønsker.

- Blant annet er det mange som ikke har vært borti dildo før, og det at vi gjør det her, ufarliggjør det. Dessverre streiket mikrofonen, så det ble mye skriking, men det har gått bra, smiler hun.

Gavekort, stripping og sexleketøy
I løpet av kvelden var det loddtrekning hvor damene kunne vinne alt fra dildo, glidekrem, og gavekort.

- For 100 kr. inngang og lodd fikk de med seg alt dette. I byen så ville det vært mye dyrere. Vi har fått premier til loddutsalget gjennom forskjellige næringsdrivende. Deriblant ski blomster, som leverte blomster til alle som deltok i feiringen. Ingen gavekort under 1000 kroner og det viser jo hvor mye interesse det var for dette her.

kvinnedagen-009

Mariell Karusbakken hjelper stripperen med å få av skoene

- Stripperne er bekjente som har stilt opp helt uten erfaring, i tillegg til jenter som frivillig har jobbet som servitører. Det har vært mange menn på døra som ble veldig overrasket ettersom det ikke er blitt gjort noe sånt før i Ski.

Stengt for kommentarer.