Snakker ut om dating

7. februar 2012 23:54 av Matunda Nishobora B. 

Internett har gjort det enklere for folk å ta kontakt med hverandre, mener Fabian Levine.

– Det handler alltid om selvtillit og det er lettere å snakke med en man aldri har snakket med før, hvis man ikke ser personen, forteller Fabian.

Å date er ikke lenger det samme, fortsetter Fabian. Før var dating formelt og gjennomført. Det var gjerne snakk om en middag med rødvin eller sjampagne. I dag kan man gjøre forskjellige aktiviteter sammen å se på det som en date.

– Ved å se hverandre i forskjellige situasjoner, blir man bedre kjent med hverandre. Det er som regel lettere enn å bli kjent over en middag, mener Fabian.

I dag finnes det til og med TV-programmer om dating. Fabian har selv vært med i et lignende program, Dagens mann. Der skal man prøve så godt man kan for å imponere 30 kvinner. Damene har lov til å avvise mannen når som helst. Dersom alle damer avviser han, får han ikke noe date.

– Jeg visste at jeg ikke skulle få en date, jeg skulle bare spille en rolle og jeg vet veldig godt at ingen liker en cocky person.

På datingsider kan man lage seg en profil der man skriver om seg selv og gjør det enklere for folk å finne deres true match.

– Nettdating har definitivt påvirket datingtrenden og man kan ekspandere søkefeltet sitt ved å bruke sosiale medier.

Comments

2 kommentarer to “Snakker ut om dating”
  1. Jørgen sier:

    Imponer damer me gitar spilling Fabian! :D

  2. Sissel sier:

    Heia Fabbis :)