Fam Irvoll overrasker igjen

7. februar 2012 23:41 av Benedicte Isabell Haugaard 

Tirsdag kveld var det duket for dag to av Oslo fashion week. Flere kjente fjes dukket opp for å se Lady Gaga-designerens nye kolleksjon.

Kjente ansikter som Mariann Thomassen, Edna Falao og Storm Pedersen var tilstede under motevisningen til Fam Irvoll tirsdag 07. Januar.

- Jeg har på meg en pysjamasinspirert dress, sier Thomassen og ler. Thomassen er kjent fra bandet Surferosa og har tidligere vært dommer i Idol. Hun er også vel kjent for sine spreke opptredener og noe sprø antrekk.

Falao, som er kjent for dine mange sydenreiser, møtte opp i en gul-oransje kåpe fra Dubai og Pedersen ankom i en farget poncho og boots med nagler.

Motevisningen starter med ”Little cupcakes” – en kleskolleksjon for de minste. Barn kommer dansende og poserende ut på catwalken og sjarmerer kjendiser og presse i senk. Senere får vi et innblikk i Irvolls tankegang når de voksne modellene inntar podiet.

Sjenert designer
Cupcakes som skulderputer og blekksprut som ryggsekk. Fam Irvoll har klart det igjen. Selv viser hun seg ikke for pressen, men skyr unna og gjemmer seg bak modellene før hun  forsvinner inn backstage.

- Det har vært et morsomt show, sier en smilende og fornøyd Petter Pilgaard mens kjæresten, Mari, fikser håret hans. De er begge pent kledd, noe man kanskje ikke kan si om Irvolls fans.

Fansen er kledd i fargesprakende kjoler, skjerf og strømper. Smykkene består for det meste av cupcakes og kirsebær – 60-talls stilen overtar lokalet. Fansen drar tidligere enn forventet. Det er tydelig at designeren er litt sky.

(Toppbilde: Benedicte Isabell Haugaard)

Stengt for kommentarer.