Expedia villeder kundene sine

7. februar 2012 21:32 av Julianne Nilsen 

Expedia villeder kunder ved å selge billige billetter til Dubai, med hotell som viser seg å være langt utenfor sentrum.

- Jeg føler meg lurt. Vi fikk beskjed om at hotellet lå i nærheten av Dubai sentrum, sier Hanne – Kjersti Kjesæth, som er svært skuffet over Expedia.

På ordrebekreftelsen står det at hotellet, Al Hamra hotel, ligger 1,1 km fra Dubai sentrum. De beskriver hotellets beliggenhet som “In the heart of Dubai” på deres egen hjemmeside, og utstiller en mange flotte bilder av både rom og fasiliteter.

- Verken beliggenhet, bilder, eller beskrivelsene av hotellet stemmer overens. Hotellet lå godt over 30 km fra Dubai sentrum, og med all trafikk der nede tok det over en time i taxi uansett når på døgnet det var. Vi bodde faktisk ikke i Dubai, men i Sharjah, som er en by utenfor, sier hun.

Hun forteller at de hadde store problemer med å finne frem til hotellet, da ingen lokale taxisjåfører i området hadde hørt om stedet.

- Det var ganske så frusterende at vi måtte bruke hele 6 timer av ferien vår den første dagen til å finne frem til hotellet, når det i utgangspuktet bare skulle ta 20 minutter fra flyplassen, legger hun til.

Al Hambra hotel i Sharjah, utenfor Dubai.

Al Hambra hotel i Sharjah, utenfor Dubai. Foto: Julianne Nilsen

Hun forteller også at de prøvde å ringe telefonnummeret til Expedia som stod på ordrebekreftelsen, men at dette nummeret ikke var i bruk.

- Vi bestemte oss etter noen dager for å sjekke ut av hotellet, og finne et nytt som lå nærmere sentrum. Dette tapte vi jo såklart penger på, men så oss helt nødt til å gjøre det, sier hun.

Kjesæth avslutter med å si at hun ble anbefalt Expedia av en bekjent, men at hun selv fraråder andre å bestille turer gjennom dette reiseselskapet. Hun råder alle til å selv gjøre grundig reasearch i forhold til avstander til fasiliteter som betyr noe for deg og din ferie.

Misforståelse
Det må antakeligvis ha oppstått en misforståelse her, ettersom det er to hotell ved dette navnet i Dubai. Det ene hotellet ligger i Sharjah, og det andre mer sentralt i Dubai. Vi beklager den feilinformasjon som har kommet frem til dere, sier damen fra kundeservice.

Hun avslutter samtalen ved å fortelle at de behandler klager som sendes til: reise@kundeservice.expedia.no

Stengt for kommentarer.