Bolia åpner dørene på Grünerløkka

7. februar 2012 20:23 av Ingvild Silseth 

Møbelkjeden Bolia åpnet ny butikk på Grünerløkka for en drøy måned siden. Rene, stilfulle og nymotens møbler preger det flotte lokalet.

– Jeg synes at møblene hos Bolia har et spesielt design. De skiller seg ut og har et veldig eksklusivt preg over seg. Med tanke på pris synes jeg at man får mye for pengene, sier Toril Eide.

Eide velger heller å investere i designmøbler fra Bolia, enn å handle på Ikea eller lignende møbelkjeder. Hun ønsker å ha gode kvalitetsmøbler som er tidløse, men samtidig har et moderne utrykk.

– Jeg handler gjerne pyntegjenstander og lignende hos Ikea, men store møbler som sofaer og salongbord er noe jeg ønsker skal skille seg ut. Derfor er Bolia en favoritt.

– Jeg synes alltid det er gøy å kikke på møbler og design. Dersom man vil ha inspirasjon eller noe litt uten om det vanlige, er Bolia en flott butikk å besøke. Det at de har åpnet på Grünerløkka, tror jeg gjør at flere kommer til å få øynene opp for møbelkjeden.

Stor respons
Anders Berg er butikksjef i Boliabutikken som ligger i sentrum. Han forteller at møbelkjeden er dansk og har et eget designerteam. De er inspirert av de store skandinaviske designerne, og vektlegger det enkle og funksjonelle.

– Vi har kunder i alle aldre som er interessert i design og interiør. Prisnivået vårt treffer mange kundegrupper – både de som kjøper sin første leilighet og de litt mer etablerte.

I tillegg til å ha et stort utvalg av designmøbler til hyggelige priser, har de et nyskapende konsept og fantastisk service i alle butikkene.

– Interessen rundt nyåpningen på Grünerløkka har vært stor, og det har vært kjempebra respons fra besøkende fra dag én. Bolias visjon er å være en ledende aktør innen vår bransje. Med den nye butikken vil vi vise at vi har et konsept som hele tiden er under utvikling.

«City meets Nature»
Rosa-Lill Skaret sier seg enig i Berg sine uttalelser. Hun er salgs- og butikksjef for den nyåpnede butikken, og er overveldet av kunderesponsen. Åpningen har gått over all forventning, og de er i full gang med å ansette flere medarbeidere for å kunne gi den servicen de ønsker til alle besøkende. De har også utviklet Bolia-konseptet videre.

– Temaet for butikken er «City meets Nature», hvor vi har innført mange inspirerende elementer. Organiske forfriskninger, nye butikkløsninger og en ny designervegg er bare noen av faktorene.

(Foto: Ingvild Silseth)

Stengt for kommentarer.