Vil kjempe i toppen

6. februar 2012 19:41 av Henrik Bjurstedt 

Ullern er i ferd med å bygge et spennende lag og ønsker å kjempe i toppen av 2. divisjon i år.

- Målet er å være med å kjempe helt i toppen, sier Geir Harald Smith trener for a-laget til Ullern.

Ullern har pr. i dag 20 utespillere i troppen, men Geir Harald forteller at de fortsatt er ute etter å signere flere spillere.

- Vi er fortsatt på jakt etter noen spillere, men disse skal holde et høyt nivå, så vi stresser ikke med å få de på plass, sier han.

Lyn er favoritter
Ullern har hentet i følge treneren, noen meget spennende spillertyper som han tror han sette preg på både Ullern og avdelingen. Disse skal være med Ullern på å nå årets mål: å kjempe i toppen.

- Den stallen vi er i ferd med å få på plass, så skal vi kunne være med på å kjempe i toppen. Alt annet enn å være med helt der oppe vil være en skuffelse, sier han.

Geir Harald trekker frem lagets kaptein Kristian Haubakk som en nøkkelspiller i årets sesong.

- Det er klart han blir viktig for oss, samtidig håper vi at Henrik Solberg og Anders Ripugutu skal fortsette der de slapp i fjor, sier han.

Trener Geir Harald forteller videre at Lyn helt klart en den største favoritten i avdelingen i år, og at Røa og Modum også vil være med å kjempe helt der oppe.

- Det er heller aldri godt å si hva man får når man møter andre laget til tippeliga klubber, noen som vil føre til mye variasjon i resultatene, sier han.

Mye nytt
Martin Christiansen har flyttet fra Molde til Oslo i sommer. I fjor var han svært sentral på Træff laget som rykket opp til andre divisjon. Nå gleder han seg til å spille for Ullern.

- Jeg tror det blir en bra sesong. Dette blir min første sesong i Oslo, så det er vanskelig å si hvor nivået ligger, men jeg håper vi kan være med å kjempe i toppen, sier han.

Martin forteller at Ullern har startet litt på nytt i år. Med nytt spillesystem og spillemønster. Nå er det mye ballbesittelse som står i fokus, noe han mener passer han bra.

- Ullern gjengen har vært imøtekommende og hyggelige fra første trening. Nivået på laget virker å være bra og spillestilen kler meg, sier han.

Det at laget har hentet mange nye spillere og fortsatt vil hente flere bekymrer ikke Martin.

- Konkurranse om plassene er viktig. Da er man nødt til å gi 100 prosent på hver trening og det gir kvalitet, sier han.

På lørdag skulle egentlig Ullern ha spilt kamp mot Røa, men den måtte avlyses på grunn av kulde. Martin forstår at kampen blir avlyst når det er 15 minus grader, men ville gjerne spilt kamp igjen.

- Det begynner å bli en stund siden sist jeg spilte kamp, så jeg ble litt skuffet når kampen ble utsatt, avslutter han.

Kampen mot Røa er nå flyttet til søndag 12 februar klokken 20.00 på Færd.

Stengt for kommentarer.