Selvlært supersjekker

24. januar 2012 16:26 av Lise Lotte Henriksen 

Vennene lo av Erlend Andre Knudsen da de tok han i å lese bøker om sjekking. Nå kommer de til 25-åringen for råd.
- Dette er et veldig interessant emne, alt handler om sosial dynamikk. Det hele handler om å ta kontrollen over en gruppe fremmede mennesker for å få det du vil ha, forteller Knudsen. Han liker å føle at han er ”alfa male” i sosiale grupper.

- Det er genetikk. Det er kanskje ikke noe de tenker over, men jenter vil ha sterke ledere å formere seg med. Det er ikke noe vi kan kontrollere, det er instinkter vi har fra urtiden, sier han. At vennene ertet han da de tok han i å lese sjekkelitteratur, stoppet ikke hans fascinasjon for emnet. Etter at de har sett resultatene kommer de nå til Knudsen for råd.

Foto: Lise Lotte Henriksen

Som å leke med en katt

- Å sjekke jenter kan sammenliknes med å leke med en katt. Du napper og drar i snøret slik at katten ikke når den, så fort du gir den til katten vil den bare leke med tråden i to minutter før den går lei, sier Knudsen og legger til at han vil gi jenta en følelse av ”du vil ha meg, men kan ikke få meg”. Knudsen forteller om sjekking som et sosialt spill som settes i gang med en gang du forlater hjemmet.

- Sjekkereplikker er så ut som det kan få blitt, du må ha kunnskapen. Sjekking er som alle andre spill, du må kunne det. Han forteller at den største feilen de fleste gutter gjør, er å by seg å kjøpe drikke til jenta.

- Da har du allerede tapt. Du legger deg under henne, og etter noen minutter vil hun ta med seg ølen og stikke, sier han.

The Game

Knudsen har lest flere bøker om emnet, og er personlig opptatt av sosial dynamikk og mennesker. Den mest anerkjente av bøkene er ”The game” av Neil Strauss. Denne boka er velkjent, og mange bruker triks fra denne boka i dag. Han har også lest bøker om underbevissthet, slik at han nå har kunnskaper til ”å bestemme hva du føler”.

- Jeg har lest meg opp på det fordi det er interessant, det har ikke gitt meg noen negative aspekter. Spillet er med deg overalt, og jeg spiller etter reglene i alle sosiale sammenhenger. Dette har bare gitt meg positive opplevelser, jeg er fremdeles meg selv, men en bedre versjon av meg. Knudsen mener at alle burde lære seg normene og reglene for å lære seg sosial dynamikk, og dermed bli flinke sjekkere.

- Lær deg reglene, eller fall utenfor.

Du kan lese mer om Erlend Andre Knudsen i februar.

Stengt for kommentarer.