Lager musikkvideo for Trondheimsartist

24. januar 2012 14:24 av Cathrine Skogheim 

Studentene på filmstudiet ved Norges Kreative Fagskole (NKF) i Trondheim, lager i disse dager musikkvideo til lokale artister. En av gruppene har valgt den unge artisten Blastoise.

På sin NRK Urørt-profil forteller Blastoise, som egentlig heter Adrian Thesen (19), at han har laget musikk siden han var tolv år gammel. Høsten 2010 startet han opp med produksjon av electrohouse, og det er en av disse sangene Ole Kristian Nilsen og resten av hans gruppe fra NKF skal lage musikkvideo til. 

Ole Kristian er regissør i musikkvideoprosjektet. Med seg på gruppa har han Ole Fredrik Wanderås som scenograf, Linda Tollan Berntsen som fotograf og Mia Jensen Renolen som produsent.

NRK Urørt

Ole Kristian forteller at de kastet seg rett på NRK Urørts nettsider når de fikk vite om prosjektet.
- Vi lette etter artister der, så kom Mia på at hun kjenner en som lager musikk. Hun tok kontakt med ham, og spurte rett ut om han ville ha en musikkvideo til en av sine sanger. Han sa ja, sier han.

Zombieinspirert video

Musikkvideoen skal lages til sangen «No Zombies».
- Vi ønsket å lage musikkvideo til denne sangen, og det ønsket Blastoise også, sier han. Ole Kristian forteller at det blir en zombieinspirert musikkvideo.
- Vi skal bruke zombiefilmen «Dawn of the Dead» som inspirasjon, sammen med musikkvideoer fra andre artister i samme sjanger. Det blir nok Skrillex og Swedish House Mafia, sier han.

Forlatte bygninger

En av hovedoppgavene under prosjektet er at musikkvideoen forteller historien i sammenheng med sangen gruppa har valgt.
- Vi skal følge en historie om en fyr som støter på zombier. Det skal være mye kult, og det skal bli en kul musikkvideo. Den skal spilles inn både i Trondheim by og på forlatte steder, som gamle lagerbygninger, avslutter han.

Stengt for kommentarer.