Nyttårsforsetter gir innrykk på SATS

18. januar 2012 16:59 av Helle Øverhaug 

I tillegg til løfter om å spise sunnere, slutte å røyke og feste mindre, setter de fleste av oss seg et nyttårsforsett om å trene mer. På nyåret blir innrykket større på treningssentrene rundt om, og spesielt gruppetimer blir mer og mer populært.

Foto: Hotel de la Paix Genève

-Det er ikke sykt trøkk, men vi har selvfølgelig mange nye medlemmer, sier Heidi Fremme, resepsjonist på SATS i Trondheim. Det er ikke så stor forskjell på medlemstallet på SATS fra desember til januar som man skulle tro, men det merkes at januarmåneden har begynt, og at det nye året med sine nyttårsforsetter har tatt over.

Litt for alle og enhver
Hun forteller videre at det er gruppetimene det vises best på. Det er flere og flere som begynner med denne typen trening. Fremme mener dette er på grunn av at de på SATS har et såpass stort utvalg av gruppetrening. De har alt fra styrketrening og spinning i alle mulige former, til danse-aerobic og yoga. Altså litt for alle og enhver.

Gir bedre motivasjon
Hun sier også at de som trener i gruppetimene, trener oftere enn de som trener alene på treningsapparatene.
-Det er nok lettere for mange å trene på denne måten, sier Fremme. Mange trenger det lille ekstra sparket i rumpa for å presse seg selv, og da er gruppetreningen et fint tilbud.  I tillegg så trener man sammen med andre, og det i seg selv kan gi bedre motivasjon.

De fleste aldersgrupper og begge kjønn
Fremme mener at medlemmene på SATS representerer de fleste aldersgrupper og begge kjønn, det er ingen som skiller seg spesielt ut.
-Det er nok likevel flere kvinner som trener på gruppetimene, avslutter hun.

Stengt for kommentarer.